Wpis z mikrobloga

@krygv: Moim zdaniem Legion to trzeci najlepszy xpack po TBC i WotLKu. WoD był najgorszy. Gra ma się teraz bardzo dobrze, chociaż wiele wskazuje na to, że w BfA sytuacja się pogorszy. Zobaczymy. No i za Legionu wyszedł addon All The Things, który jest nową definicją meta WoWa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PvP ssie, PvE na 7/10, casualowe granie nigdy nie miało się lepiej.
@Nymphis: Czyli nic dla mnie. Głównie w tej grze interesowało mnie jednak PvP, które wraz z wyjściem WoDa umarło już całkowicie. Pograłbym najchętniej na WoTLK, ale MoPem też bym nie pogardził, pod względem pvp był to całkiem dobry dodatek.
@krygv: PvP w Legionie to dosłownie 1/10. BfA w tym aspekcie ma bardzo dużo poprawek, ale dopóki stat template nie wyniesie się z PvP to nie mogę WoWa polecić nikomu kto lubi areny i bg ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Nymphis: Ahh te BG na WoTLK to było coś. Mocna nostalgia ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale tego już chyba nie przywrócą, choć znalazłoby się pewnie wielu chętnych jakby wypuścili serwer na wotlku.
@krygv: Ja mam nadzieję, że vanilla to tylko początek. Jeżeli serwery będą cieszyły się dużą popularnością, to mam nadzieję, że TBC i WotLK będzie kwestią czasu. WotLK to akurat mi średnio leżał, ale oficjalne TBC spokojnie zniszczyłoby moje życie i jeszcze bym mu za to dziękował ( ͡° ͜ʖ ͡°)