Wpis z mikrobloga

#koszykowka #plk

Z jednej strony kara przy stanie 2-2 może być dość dotkliwa. Z drugiej strony pozwolić mu jeszcze ew. zagrać w G7 to lekko niezrozumiałe. Ale ok.

EDIT: jak napiszą odwołanie i będzie kara jednego meczu to śmiechnę po raz kolejny z profesjonalizmu tej piaskownicy.
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ogrod87: ja p------ę skończ już z tym Almeidą. Dostał dacha? dostał. Na nic więcej tamta sytuacja (w trakcie gry, przed gwizdkiem) nie zasługiwała.
Ja wiem że byś chciał po 1 meczu dla jednego i drugiego, ale te sytuacje są nieporównywalne. Jeśi Almeida miałby dostać karę z swój czyn, to Johnson powinien dostać bana na pół roku (jak Zavackas niegdyś za popchnięcie Kijewskiego).

Jeśli dla Ciebie Almeida się kwalifikuje na bana, to
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: Spoko. Jebnięcie łokciem w kręgosłup jest spoko. Dach, i nie ma tematu.
W takim razie AJ też po dachu i rejectie powinien wrócić, w końcu karę dostał.

Ja wiem, że dla kibiców Anwilu, Flopek może nawet kogoś z kopa pociągnąć, i tak nie będą widzieć winy.
  • Odpowiedz
Spoko. Jebnięcie łokciem w kręgosłup jest spoko. Dach, i nie ma tematu.

W takim razie AJ też po dachu i rejectie powinien wrócić, w końcu karę dostał.

@ogrod87: tak, odepchnięcie kogoś łokciem w WALCE O ZBIÓRKĘ (poślizgnąwszy się zarazem, ale tego nie widziałeś prawda?) to temat na dacha i po temacie. Łokieć w tył głowy po akcji i ewidentne chęci poprawki to temat na dacha, w-------e z hali i na
  • Odpowiedz
@ogrod87: dziękuję że mogłem rozwiac wszystkie wątpliwości. Obejrzyj jeszcze raz na spokojnie (nie wiem może za 2 miesiące). Wzrok na piłce, akcja kiedy piłka była żywa, leciał na pysk. 20kg różnicy wagi, Johnson nawet się nie zachwiał. Tak śledzisz tego Twittera ale nie wspomnisz o tym że latają filmy jak porównywalne z Almeidą zagrania robił Chyl na Zyskowskim i było bez faulu. Każdy widzi to co chce widzieć.

@JohnnyBanan
  • Odpowiedz
@ogrod87: manipulujesz, nie widzę zbiórki a walkę o pozycję jakich są setki w koszykówce, a niektóre kończą się dachami co miało miejsce.

reszta widzi jebnięcie w kręgosłup.

arbitraż jest kibicem Anwilu? bo też nie dopatrzyli się nic więcej
  • Odpowiedz
@ogrod87: No takie jebnięcie... że aż go kurde zgięło i musiał w-----ć łokietka(taki tik hah). Proste w lepszej jakości widać jak się poślizgnął i tyle(dostał dacha-słusznie), milion takich zagrań, AJa bandyckie. Zbiórki również nie widziałem. EOT.
@cult_of_luna: Może lepiej Delas? :D
  • Odpowiedz
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: różnie to bywało, Gurovic dostał śmieszy 1 mecz, Collins dostał chyba 3 mecze za strzał z dyńki we Frasuna. Z drugiej strony nikt chyba nigdy nie nokautował rywala nie w bezpośrednim spięciu, a biegnąc za nim i uderzając nieświadomego rywala w tył głowy.

Zaraz się odezwą głosy że atak Almeidy też był z tyłu. Nie mam pojęcia dlaczego ludzie porównują obie sytuacje i domagają się jednakowych kar ¯\_(ツ)_/¯
Fauli
  • Odpowiedz
@cult_of_luna: No ale bez przesady, że uderzył nieświadomego w tył głowy. Po piersze to dostal od karzełka sierpa w szczenę od boku po drugie jak ktoś kogoś strzela z łokcia w plery to musi być świadomy, że ten może mu oddać nawet jak będą widzieli to sędziowie. Almeida śmieć a Arona Johnsona szanuje za nokaut na potężniejszym typie.

Inna sprawa, że kara 2 meczy to śmieszna kara. Powinno być przzynajmnej
  • Odpowiedz