Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +566
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +125
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Z jednej strony kara przy stanie 2-2 może być dość dotkliwa. Z drugiej strony pozwolić mu jeszcze ew. zagrać w G7 to lekko niezrozumiałe. Ale ok.
EDIT: jak napiszą odwołanie i będzie kara jednego meczu to śmiechnę po raz kolejny z profesjonalizmu tej piaskownicy.
Ja wiem że byś chciał po 1 meczu dla jednego i drugiego, ale te sytuacje są nieporównywalne. Jeśi Almeida miałby dostać karę z swój czyn, to Johnson powinien dostać bana na pół roku (jak Zavackas niegdyś za popchnięcie Kijewskiego).
Jeśli dla Ciebie Almeida się kwalifikuje na bana, to
W takim razie AJ też po dachu i rejectie powinien wrócić, w końcu karę dostał.
Ja wiem, że dla kibiców Anwilu, Flopek może nawet kogoś z kopa pociągnąć, i tak nie będą widzieć winy.
@ogrod87: tak, odepchnięcie kogoś łokciem w WALCE O ZBIÓRKĘ (poślizgnąwszy się zarazem, ale tego nie widziałeś prawda?) to temat na dacha i po temacie. Łokieć w tył głowy po akcji i ewidentne chęci poprawki to temat na dacha, w-------e z hali i na
@cult_of_luna: Dobra, nie mam więcej pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JohnnyBanan
Kibic anwilu widzi zbiórkę (hehe), reszta widzi jebnięcie w kręgosłup.
arbitraż jest kibicem Anwilu? bo też nie dopatrzyli się nic więcej
@cult_of_luna: Może lepiej Delas? :D
@JohnnyBanan: wygląda na takiego jak Chylu, co by od takiego pomysłu mógł sobie rękę złamać xD
Zaraz się odezwą głosy że atak Almeidy też był z tyłu. Nie mam pojęcia dlaczego ludzie porównują obie sytuacje i domagają się jednakowych kar ¯\_(ツ)_/¯
Fauli
Inna sprawa, że kara 2 meczy to śmieszna kara. Powinno być przzynajmnej