Wpis z mikrobloga

#przegryw

Mirki, Mirabelki! Właśnie mój niebieski pasek zakończył ze mną ponad 4-letni związek, gdyż nagle stwierdził, że nie chce wiązać się ze mną na stałe (jakby ktoś się zastanawiał to - nie, nie mamy po 15 lat). ()

W związku z wyżej opisaną sytuacją - #rozdajo moje złamane serce. Ktoś? Coś?
To nie jest oferta matrymonialna! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie... jak poradzić sobie ze stratą? Jak to zaakceptować? Jak żyć? 4 lata to "szmat" czasu...
Macie jakieś pomysły? Na ten moment nie wyobrażam sobie jak mam wstać z łóżka, a co dopiero iść jutro do pracy. ()
#smutnyrozowypasek #zwiazki #breakup #sadstory #truestory #lovestory
#niebieskiepaski #rozowypasek #rozowepaski #jakzyc #gownowpis #fuckmylife #pomocy #smutekbardzo #rady #zal
  • 40
@ejczigo: Jutro wieczorem napij sie porzadnie - sama, z przyjaciolka - jak wolisz. Weekend przecierpisz najwyzej na kacu. A od poniedzialku pracoholizm ON i jak Ci przejdzie myslenie o nim za 2tyg/miesiac, to normalne zycie - jakis sport, czasem wyjsc ze znajomymi i pojdzie.
Najgorszy poczatek, powyklinaj, ew jak msuisz sie wyzalic to napisz do niego X listow/maili - ale NIGDY nie wysyłaj.
@ejczigo: Po samym wpisie już mu się nie dziwię. Szukasz atencji wrzucając najpopularniejsze tagi, a pewnie nawet nie próbowałaś z nim porozmawiać i się nie zastanowiłaś, że facet mógł zwyczajnie wszystko rozważyć i dojść do wniosku co miałby z takiego związku z Tobą?

Nie wiem jaka byłaś w związku, ale już po tym jednym wpisie rodzi mi się sporo wątpliwości, żeby nawiązać z taką osobą kontakt. To, że masz cycki i
@ejczigo: też niedawno skończyłam czteroletni związek, bo niebieski nagle stwierdził, że mamy zbyt skrajne spojrzenia na świat i inne rzeczy chcemy osiągnąć ( ͡º ͜ʖ͡º). Pamiętaj- lepiej skończyć czteroletni związek niż pięcio-/sześciu-/siedmiu-...letni!
@ejczigo: Been there, done that. Różowej się po 5 latach znudziło xD
1. Tnij #!$%@? tnij! Masz z nim tapetę? zmień na coś co Ty lubisz nie wiem krajobrazy, słonie czy co tam lubisz. Tak samo z wszystkim co ci o nim przypomina. Ze znajomych nie wywalaj bo to nie kulturalne... ale weź odznacz opcje "obserwuj" i ustaw jako "dalszy znajomy" wtedy na fb ta osoba znika. Pierw będziesz chciała sprawdzić