Aktywne Wpisy
henry_ +31
Wykop jak zwykle po niewłaściwej stronie mocy XD
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy

robertkk +657
Ale ten program "państwo w państwie" to był szczyt idiotyzmu xD Dziennikarz zarabiający z mediów czepiał się konfitury że zarabia z mediów, bronił jeżdżenia po chodnikach, namawiał do popełnienia wykroczenia (wysypanie elementów chodnika w jakichś urzędach), broniąc Edyty Pazury że nagrywa wizerunki przed szkołą pokazali wizerunek żony konfitury, dziennikarze nagrywali pół dnia przed szkołą ale nie puścili nawet minuty
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
źródło: 1000002541
Pobierz

źródło: comment_iYaQOLRm9HmEqXnHondLiU9gsjz52Hbd.jpg
PobierzP.S Przynajmniej małolata jest szczera i gra w otwarte karty. Chyba że ktoś jej celowo założył takie konto.
źródło: comment_FtcTlMmP9fKDPMEczdRoTLrZ35jAdqs0.jpg
Pobierz@npwjsn: no już nie zesraj sraj sie białorycerzyku xDD
ładne laski też czasem bezpośrednie
@DonVincento pamiętam jak pijany w nocy siurałem do wody z tego miejsca dokładnie
@npwjsn: jesteś naiwny ¯\_(ツ)_/¯
@DoDoLot: chcę wierzyć, że to fake... :(
@npwjsn: za dużo już w życiu widziałem... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
właściwy człowiek na właściwym miejscu.
idealnie pasuje na #tinder ( ͡º ͜ʖ͡º)