Wpis z mikrobloga

Ale ten program "państwo w państwie" to był szczyt idiotyzmu xD Dziennikarz zarabiający z mediów czepiał się konfitury że zarabia z mediów, bronił jeżdżenia po chodnikach, namawiał do popełnienia wykroczenia (wysypanie elementów chodnika w jakichś urzędach), broniąc Edyty Pazury że nagrywa wizerunki przed szkołą pokazali wizerunek żony konfitury, dziennikarze nagrywali pół dnia przed szkołą ale nie puścili nawet minuty

Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m, i mówił że sam tak jeździ, zamiast po prostu powiedzieć rodzicom żeby tak nie robili, obok jakiś były policjant twierdził że hulajnoga blokuje przejazd samochodom po chodniku xD

#konfitura #heheszki
robertkk - Ale ten program "państwo w państwie" to był szczyt idiotyzmu xD Dziennikar...

źródło: 1000002541

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertkk: żałuję że z tymi cegłami w urzędzie maksym czy Jan nie powiedzieli im głosem klocucha żeby sami zrobili, bo co nie ma raczek?
A argumenty tego z---a co życzył mu żeby się nie rozmnażal to w skrócie:
- popieram cię konfitura ale weź spierdzielaj gdzie indziej nie pod szkołę bo tam akurat ja jestem i mi przeszkadzasz.
  • Odpowiedz
mówił że sam tak jeździ, zamiast po prostu powiedzieć rodzicom żeby tak nie robili,

@robertkk: Najlepsze jest to że on mówił że rodzice nie ogarniają co się dzieje, że mogą nie rozumieć, że to i tamto i tak gadał i gadał a mi w głowie rodziło się tylko jedno pytanie - to dlaczego oni k---a jeżdżą samochodem? Kto sprawia więcej niebezpieczeństwa, starsi kierowcy którzy nie wiedzą co się wokół niego
  • Odpowiedz
@robertkk: Serio, zastanawialem sie w trakcie ogladania czy to nie rage bait, ale ten dziennikarzyna chyba by nie zrujnowal tak swojej 'reputacji' czy 'rzetelnosci dziennikarskiej' z wlasnej woli. Wyglada ze oni rzeczywiscie sa tak glupi ze mysleli ze ludzie to kupia?
  • Odpowiedz
@Lynxu: dziennikarz nie przygotował się do prowadzenia spotkania (sam przyznał, że nie obejrzał filmików, w których @konfitura_w_akcji zamieścił listę zrealizowanych postulatów drogowych, bo jak twierdził "nie wyświetliły mu się"), a pozostali oponenci używali tych samych argumentów, które Maksym słyszy codziennie od kilku lat. To była jednostronna orka w wykonaniu Konfitury i Janka, po programie nie było co zbierać. Dziennikarzowi, milicjantowi i celebrycie wydawało się, że wystarczy krzyczeć, żeby mieć
  • Odpowiedz
Trzeba dodać, że skoro taki policjant doszedł tak wysoko

@chilon: Widzialem jakies 3 minuty wypowiedzi tego policjanta i wiecej nie wytrzymalem. Jakbym pijanego wujka na weselu sluchal co wszystko bierze na chlpski rozum
  • Odpowiedz
@robertkk: Dla mnie to w sumie idealny dowód na to jak wygląda Polska. Przepisy są po to żeby dyscyplinować słabych, a dla celebrytów i ludzi z jakimikolwiek wpływami jest absolutne pobłażanie, umorzenia, pouczenia i odwracanie kota ogonem w majestacie prawa.

Jeśli ktoś po takim programie ma wątpliwości gdzie żyje to sam sobie robi krzywdę.
  • Odpowiedz
@robertkk: Słyszałem teorię, że rodzina Pazurów opłaciła dziennikarzy żeby zniszczyli tego człowieka, bo wszedł im za skórę, a ich ego jest wywalone w kosmos. No ale nic dalej nie piszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KrosseQ: Najlepsze jest to, że idąc na wojenkę z typem z internetu, myśleli, że wygrają xD No ale tak jest z cymbałami przekonanymi o swojej wyjątkowości, może im się w życiu poszczęściło, ale słoma z butów gnojowicą nadal zalatuje.
  • Odpowiedz
@klapektarasa: Polsat dostał mailem listę wszystkich zmian, które udało mi się wdrożyć plus skany wszystkich pism z urzędów, gdzie przyznają mi rację lub informują o pozytywnym rozpatrzeniu wniosku. Dostali to specjalnie pod ten reportaż z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
  • Odpowiedz