Wpis z mikrobloga

@rahuza123 najwazniejsze to przepalic silnik, raczej teraz wszedzie sprawdzaja, ale to nie jest tak, ze diesel z 92 roku ma miec takie same spaliny jak benzyna z 2016. Zagrzej dobrze silnik, przepal go i idz na najwieksza stacje diagnistyczna w okolicy - male sie boja podciagac
  • Odpowiedz
@rahuza123: weź nie rób cebuli, uniwersalny katalizator do tego benzyniaka kupisz za jakieś 200zł. Popatrz na "znanym portalu aukcyjnym". Sam miałem kiedyś auto z wyciętymi katami i mi diagnosta nie podbił. Kupiłem uniwersalne znajomy mechanik wstawił i śmiga. To nie dpf za tysiące złotych żeby robić takie numery.
  • Odpowiedz
Moze ktos polecic stacje kontroli gdzie podbija mi przeglad z zaspawanym katalizatorem tj. gdzie nie sprawdzaja spalin.

@rahuza123: Nie słyszałem by ktokolwiek gdziekolwiek sprawdzał spaliny, ale mówię o innych miastach, bo z Krakowa nie jestem. W samym 2018r byłem na przeglądach z 5 autami i nigdy spalin nikt nie sprawdzał, zresztą w ogóle mało co sprawdzają, przegląd to 3 minuty (+27 minut czekania w biurze żeby w systemie móc podbić
  • Odpowiedz