Aktywne Wpisy

peanut_whu +300
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
mirko_anonim +43
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kraków i południowe okolice w strone Wieliczki, Dobczyc, Limanowej.
Citroen C4 benzyna + lpg
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #krakow #wieliczka #myslenice #samochody
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@rahuza123: Nie słyszałem by ktokolwiek gdziekolwiek sprawdzał spaliny, ale mówię o innych miastach, bo z Krakowa nie jestem. W samym 2018r byłem na przeglądach z 5 autami i nigdy spalin nikt nie sprawdzał, zresztą w ogóle mało co sprawdzają, przegląd to 3 minuty (+27 minut czekania w biurze żeby w systemie móc podbić