Wpis z mikrobloga

@SidneyDiablo: Ja bym nie podwoził nawet jakby mi płaciła. Na #!$%@? mi taka kula u nogi? Po pierwsze to podczas jazdy lubię sobie robić różne rzeczy w zależności od humoru jak słuchanie audiobooków, #!$%@? metalem na full albo po prostu jazda w ciszy. Jazda z jakąś laską by wyglądała tak że trzeba by było z nią gadać albo słuchać jakiejś #!$%@? z RMFu. Po drugie cenię sobie wolność tego gdzie jadę
@kawazrana: Kochana, strasznie się spinasz o ile jego koleżanka z pracy nie rzuciła tego dla żartu to taką loszkę trzeba zgasić w zarodku, to że ma ładną buźkę nie oznacza że wszystko nią osiągnie. Znam takie co nawet za siebie na głupim lunchu nie pozwolą zapłacić szczególnie koledze z pracy.

Chce jeździć niech rzuci hajs za paliwo i tyle bo jak już słusznie ktoś zauważył to na cisowiankę samochód nie jeździ
@SidneyDiablo: dlaczego uwazasz ze dostaniesz sie do friendzone? Po prostu z gory uwazasz ze panna ma Cie w dupie i ze nie masz u niej szans. Czyli z gory ustawiasz sie na pozycji przegrywa. Kazda forma nawiazania z laska kontaktu moze skonczyc sie zaruchaniem. Po prostu trzeba umiec to rozegrac i laske ogarnac. I zrobic to tak zeby typ nie wyszedl na loosera. Mnie kiedys znajoma poprosiła zapytała z dupy czy
@abunasrallah: @WlasciwosciBetonu: To jest typ kobiety która myśli że swoją urodą będzie owijać sobie facetów wokół palca i będzie się nimi bawić a oni będą się do niej ślinić i jej usługiwać licząc na coś więcej. Spotkałem w swoim życiu kilka kobiet tego typu i wiem jak z nimi postępować. Taka kobieta nie będzie z tobą walczyć urodą jeśli pokażesz jej że to nie robi na tobie wrażenia.
Uwierzcie mi
@SidneyDiablo: kazdego tygrysa da sie odstrzelic ( ͡° ͜ʖ ͡°). Twoja kolezanka jest az tak zajebista ze jest bardziej zajebista od wszystkich dup na ulicy? #!$%@?. Jakby byla taka zajebista to by byla top modelka (jak np Bielik) https://www.instagram.com/veronicabielik/?hl=pl i by podwozili ja synowie arabskich szejków złotymi Lamborghini. Twoja kolezanka jest normalna dupa, jakich setki. Jedyne co w takim przypadku potrzebne to dobre rozegranie laski. I tyle.
@SidneyDiablo nie warto podwozić w ogóle. Kolega kiedyś tak dał się owinąć. Niby miała płacić, ale zawsze musiał się upominać. W dodatku tyle razy się przez nią spóźnił, że miał rozmowę dyscyplinarną.