Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
.
.
.
.
Wyśmiewa seksualne preferencje, a co?
#neuropa #4konserwy #lgbt #himalajehipokryzji @artpop #zwiazki #przegryw #shitwykopsays
Naucz się
@kolluk: Bo ludzie nie są kretynami i rozumieją, że atrybuty fizyczne to nie jest jedyne kryterium doboru partnera.
A to, czy jest dziewicą niby coś zmienia? Jest od tego gorszym człowiekiem?
Po za tym mowa nie jest o dobieraniu partnera, a potocznie pojmowanej "seksualnej preferencji". Ludzie również nie są debilami i nie szukają partnerek tylko na podstawie tego jak im się układa w łóżku.
Chyba, że masz na myśli partnera seksualnego aka "friend with benefits" albo na jedną noc, no ale wtedy nie wiem co ma do
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie jest gorszym człowiekiem, ale takie coś wiele zmienia. Natomiast utrata dziewictwa nie zmienia fizycznych atrybutów człowieka (nie licząc błony, ale tego na co dzień nie widzisz), więc to nie jest w najmniejszym stopniu porównywalne. Po utracie dziewictwa przecież nie urośniesz albo nie zmieni ci się kolor włosów.
@glonstar: błagam, skąd te teorie?
@kolluk: błona to też mit, u większości dziewczyn pęka długo przed pierwszym stosunkiem
Mit czy nie mit, to jedyna fizyczna zmiana, która jest stała jaką można normalnie zaobserwować.
https://www.wykop.pl/wpis/32046095/anonimowemirkowyznania-moja-dziewczyna-przyznala-s/
Nie chce mi się szperać, ale na mirko takie problemy są poruszane o wiele częściej niż problemy z tym, że kogoś ciekawiło, jak to by było z innym bolcem.
@kolluk: Tak samo może kogoś kręcić to, że będzie czyimś pierwszym (zwłaszcza jeżeli sam nikogo wcześniej nie miał). Nie widzę powodu, dlaczego miałoby to być małostkowe czy bezsensowne.
Tylko jak zasmakuje jeden z drugim seksów to później okazuje się,