Wpis z mikrobloga

@LR300: no i gdzie tutaj piszę, że trzeba przeruchać X lasek/facetów żeby wiedzieć czy z kimś nie będzie ci lepiej? Piszę po prostu o tym jak wygląda rzeczywistość. Jeśli nie masz porównania to ciężko powiedzieć czy jest ci dobrze, ludzie w Korei Północnej jedząc dwa razy w tygodniu mogą mówić, że są szczęśliwymi ludźmi bo przynajmniej ich nie zamknęli w obozie pracy.
  • Odpowiedz
To proponuje wpierw porozmawiac na ten temat i dowiedziec czegos o drugiej osobie.

@LR300: i co ta rozmowa da? Sądzisz, że kompatybilność seksualną da się ustalić za pomocą rozmowy?
  • Odpowiedz
Reszta odnosi się do tego sugerowania, ze boje sie jakies porownania czy innego bzdetu

@LR300: trochę tak jest, choć zapewne nie zdajesz sobie z tego sprawy i nigdy tego nie przyznasz
  • Odpowiedz
no i gdzie tutaj piszę, że trzeba przeruchać X lasek/facetów żeby wiedzieć czy z kimś nie będzie ci lepiej? Piszę po prostu o tym jak wygląda rzeczywistość. Jeśli nie masz porównania to ciężko powiedzieć czy jest ci dobrze, ludzie w Korei Północnej jedząc dwa razy w tygodniu mogą mówić, że są szczęśliwymi ludźmi bo przynajmniej ich nie zamknęli w obozie pracy.

@rybsonk: Czlowieku wtf, ty kuzwa piszesz "gdzze ja tak napisalem!?"
  • Odpowiedz
szukanie dziewicy chyba wynika z obawy przed porównaniami. Najlepiej wziąć taką dla której będzie się czuł najlepszy bo laska nie ma żadnego porównania.

@rybsonk: Wcale nie z tego. Laska nie idzie do byłego bolca dlatego, że jest lepszy w łóźku, tylko dlatego, że zaangażowała się, oddała mu się i wciąż go kocha. Czy tak trudno to zrozumieć? Kobieta to nie telefon, że wystarczy kilka dotknięć i wraca do ustawień fabrycznych.
  • Odpowiedz
trochę tak jest, choć zapewne nie zdajesz sobie z tego sprawy i nigdy tego nie przyznasz

@rybsonk: xD dzieki za uswiadomienie. To ja w takim razie mowie, ze kazda kobieta, ktora trzymala za reke wiecej niz jednego faceta to k---a, tylko nie zdaje sobie z tego sprawy i nigdy sie do tego nie przyzna

PS dziwne, ze w praktyce nigdy o tym nie pomyslalem bedac w zwiazku xD
  • Odpowiedz
swoje partnerki zaczynasz rozpracowywac dopiero po jakims czasie i wyglada to tak jakbys wpierw wiedzial jak wyglada jej pusia, a potem dopiero pytasz o imie. To twoja sprawa, ale nie rob z innych malpoludow, ktorzy nie potrafia sie poznac, porozmawiac i dowiedziec sie czegos o sobie wzajemnie

@LR300: co xDD przecież ci napisałem, że nie wszystko da się z rozmowy ogarnąć, szczególnie gdy jedno z was lub oboje jesteście dziewicami...
  • Odpowiedz
dziwne, ze w praktyce nigdy o tym nie pomyslalem bedac w zwiazku xD

@LR300: wyparcie to silny mechanizm psychologiczny, ale spokojnie, najważniejsze żebyś był szczęśliwy
  • Odpowiedz
@MadokaDobraWaifu: nie boję się pisać z głównego. Po prostu nie mam stałego konta. Miałem kiedyś multikonta, dostałem bana - i to jest już nie od odkręcenia. Zawsze jak założę nowe (jedno) konto to dostaję bana za multi. Więc piszę z zielonki, bo nie mam swojego stałego konta, zbanują to, to założę nowe i tak karuzela będzie się kręciła
  • Odpowiedz
Może wytłumaczę ci powoli - nie uważam, że należy przeruchać ileś lasek żeby wiedzieć czy z kimś nie będzie ci lepiej, jeśli tego nie chcesz i jesteś w pełni usatysfakcjonowany/a. Rozumiesz?

Ale rzeczywistość wygląda tak, że żeby móc coś ocenić trzeba mieć porównanie

@rybsonk: Czyli w duzej mierze sobie zaprzeczasz.

Ty twierdzisz, ze trzeba, tak trzeba przeleciec iles lasek (c--j tam z poznawaniem ich), zeby miec porwonanie i dojsc do wniosku, ze ta
  • Odpowiedz
co? Jakie dzieciate karynki?

@rybsonk: No jak tak masz zamiar porownywac caly czas (bo przeciez im wiecej tym lepsza probka badawcza), to zaraz ci takie zostana :) Ogar + atrakcyjne laski nie beda czekac podstarzałego ruchacza
  • Odpowiedz
@LR300: @rybsonk: Otóż to. Po co komuś porównanie np. 3 partnerek, jeżeli z niego wyszło, że ta pierwsza ruchała się najlepiej? Czy w ogólności - inna niż ostatnia? Co pożytecznego można z tym zrobić?

Życie to nie mistrzostwa w ruchaniu, w których nagrodą jest udany związek.
  • Odpowiedz
  • 0
@Amnessia to jest takie gadanie,jeśli spojrzysz na jakąś społeczność to zawsze znajdą się osoby które spełniają jedno bądź drugie kryterium.
Jak znajdziesz kogoś (poza osobami z tagu #przegryw oczywiście) kto spełnia obydwa kryteria Twojego zdania na temat niebieskich to daj znać ;)
  • Odpowiedz
ludzie potrafią poznawac się takze BEZ ruchania sie wzajemnie

@LR300: Niektóre rzeczy wychodzą dopiero po latach znajomości/małżeństwa. Co do reszty, to w ogóle po swojemu zinterpretowałeś mój komentarz, nigdzie nie pisałam, że trzeba uprawiać s--s żeby kogoś poznać. Przeczytaj jeszcze raz i potem dyskutuj.

A nieszczęśliwym w małżeństwie można być ze 150 różnych powodów, z których tylko jednym jest zły s--s.
  • Odpowiedz
@glonstar: a kto twierdzi że trzeba spać z dużą liczbą osób? Jeśli jesteś szczęśliwy w swoim pierwszym związku to super.

Mówię jedynie o możliwości porównania, nie jesteś w stanie stwierdzić czy jesteś szczęśliwszy niż z np. 5 partnerką
  • Odpowiedz