Aktywne Wpisy
Jacek12 +75
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Kagernak +8
Mam do was jedno pytanie: "Czego chce Musk?". Poważnie, typ ma tak dziwny model działania, że ciężko w ogóle określić co jest jego celem końcowym (o ile taki jest). Stworzył Tesle i SpaceX i chce rewolucjonizować loty w kosmos i motoryzacje co mu się naprawdę dobrze udaje. Na co mu jednak twitter, po co najpierw pomaga mocno Ukrainie by rok później ciągle postować rosyjskie narracje, dlaczego wsparł Trumpa milionami dolarów, chcę być
.
.
.
.
Wyśmiewa seksualne preferencje, a co?
#neuropa #4konserwy #lgbt #himalajehipokryzji @artpop #zwiazki #przegryw #shitwykopsays
@LR300: i co ta rozmowa da? Sądzisz, że kompatybilność seksualną da się ustalić za pomocą rozmowy?
@LR300: trochę tak jest, choć zapewne nie zdajesz sobie z tego sprawy i nigdy tego nie przyznasz
@rybsonk: Czlowieku wtf, ty kuzwa piszesz "gdzze ja tak napisalem!?"
@rybsonk: Wcale nie z tego. Laska nie idzie do byłego bolca dlatego, że jest lepszy w łóźku, tylko dlatego, że zaangażowała się, oddała mu się i wciąż go kocha. Czy tak trudno to zrozumieć? Kobieta to nie telefon, że wystarczy kilka dotknięć i wraca do ustawień fabrycznych.
@rybsonk: xD dzieki za uswiadomienie. To ja w takim razie mowie, ze kazda kobieta, ktora trzymala za reke wiecej niz jednego faceta to k---a, tylko nie zdaje sobie z tego sprawy i nigdy sie do tego nie przyzna
PS dziwne, ze w praktyce nigdy o tym nie pomyslalem bedac w zwiazku xD
@LR300: co xDD przecież ci napisałem, że nie wszystko da się z rozmowy ogarnąć, szczególnie gdy jedno z was lub oboje jesteście dziewicami...
@LR300: wyparcie to silny mechanizm psychologiczny, ale spokojnie, najważniejsze żebyś był szczęśliwy
@rybsonk: Czyli w duzej mierze sobie zaprzeczasz.
Ty twierdzisz, ze trzeba, tak trzeba przeleciec iles lasek (c--j tam z poznawaniem ich), zeby miec porwonanie i dojsc do wniosku, ze ta
@LR300: to bardzo dojrzałe xD
@LR300: co? Jakie dzieciate karynki?
@rybsonk: No jak tak masz zamiar porownywac caly czas (bo przeciez im wiecej tym lepsza probka badawcza), to zaraz ci takie zostana :) Ogar + atrakcyjne laski nie beda czekac podstarzałego ruchacza
Życie to nie mistrzostwa w ruchaniu, w których nagrodą jest udany związek.
Jak znajdziesz kogoś (poza osobami z tagu #przegryw oczywiście) kto spełnia obydwa kryteria Twojego zdania na temat niebieskich to daj znać ;)
@LR300: Niektóre rzeczy wychodzą dopiero po latach znajomości/małżeństwa. Co do reszty, to w ogóle po swojemu zinterpretowałeś mój komentarz, nigdzie nie pisałam, że trzeba uprawiać s--s żeby kogoś poznać. Przeczytaj jeszcze raz i potem dyskutuj.
A nieszczęśliwym w małżeństwie można być ze 150 różnych powodów, z których tylko jednym jest zły s--s.
Coś mówiłeś
Mówię jedynie o możliwości porównania, nie jesteś w stanie stwierdzić czy jesteś szczęśliwszy niż z np. 5 partnerką
Komentarz usunięty przez moderatora