Wpis z mikrobloga

no ja bym się tak nie dziwił, wielu tutaj oczekiwania wobec potencjalnej partnerki to:

☑ kobieta

☑ żywa

@rybsonk: No chyba u ciebie, bo wyzej wydaje ci sie "nienormalne", ze ktos moze oczekiwac od kobiety np bycia dziewica
  • Odpowiedz
Też zauważyłem, że największe "hurr durr, jesteś przegrywem, jesteś niedojrzały, dorośnij, zmień podejście" podnoszą nie niebiescy, ale właśnie różowe

@glonstar: a czemu faceci mieliby to częściej podnosić niż kobiety?
  • Odpowiedz
@rybsonk: Hipokryzją jest jezeli bym pisal, ze kobiety są takie i owakie, a ja jestem cacy, mimo, ze jestem taki sam.
Pewne oczekiwania od partnera (zanim go pozna) musi miec kazdy, aby moc z tym patnerem stworzyc dobry, stabilny zwiazek. Kazdy ma mozliwosc ustalenia tego, kogo szuka. Czy to bedzie dziewica, czy Alvaro, ktory przelecial 500 lasek.

Do tego pisanei, ze jak nie przeruchasz X lasek/facetow, to nie dowiesz sie, czy
  • Odpowiedz
Do tego pisanei, ze jak nie przeruchasz X lasek/facetow, to nie dowiesz sie, czy z kims by ci nie bylo lepiej... serio? Tak jak pisalem wczesniej, ze znajomymi tez sie ruchacie zeby wiedziec czy wam z nimi dobrze? Zwiazek to nie jest TYLKO s--s. Sam jestem dosc atrakcyjnym facetem, do tego stopnia, ze widzialem tutaj dwa swoje zdjecia, ktore wstawily obce mi osoby (aczkolwiek ja sobie daje akurat 7 max 8), do
  • Odpowiedz
zwróć uwagę, że koleżanka użyła słowa triggerować które ją wcześniej striggerowało ;)

@rybsonk: Tak, oczywiście, że pamiętam.

a czemu faceci mieliby to częściej podnosić niż kobiety?

@rybsonk: Ja w ogóle nie rozumiem, czemu ktokolwiek miałby to podnosić.
  • Odpowiedz
Związek to nie tylko s--s, ale małżeństwo z kimś niekompatybilnym seksualnie to niezbyt fajna sprawa.

@rybsonk: To proponuje wpierw porozmawiac na ten temat i dowiedziec czegos o drugiej osobie. Reszta odnosi się do tego sugerowania, ze boje sie jakies porownania czy innego bzdetu (xD) i ewnetualnej hipokryzji, o ktorej non stop piszecie
  • Odpowiedz