Aktywne Wpisy

winsxspl 0
pytanie do samochodziarzy, jak wy robicie?
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
bo spotykam się w internecie z kłótnią gen Z z resztą ludzi odnośnie stawiania auta xD
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierzjak zostawiacie auto?
- sam ręczny 16.5% (39)
- sam bieg 25.3% (60)
- ręczny + bieg 58.2% (138)

moet +60
Krótka opowieść o garażu oraz samochodowych osiągnięciach mentora + przepotężny o------l gratis.
#sebcel
#sebcel

@Gasquet: Nie widzę absolutnie żadnego argumentu sportowego po naszej stronie, który mógłby sugerować, że zdobędziemy 3 punkty w tym meczu. Z ofensywnych jedynie Jóźwiak coś gra, ale pożytku z tego nie ma. Gytkjaer też potrafi ogarnąć a na resztę szkoda strzępić ryja. Zagrać ten mecz i niech się kończy ten s---------y sezon.
Miesiąc temu Lech liderem i z najlepszymi wynikami, zadyszka była, z-----i sprawę, ale nikt mi nie powie, że grać
źródło: comment_5TXb3cJINZEuKtJ3k0UsbzcoPvYUZR5L.jpg
PobierzOstatni mecz to jak ostatnia godzina w pracy w piątek, nawet mi się chce wtedy pracować :)
@MrPickles: Myślę, że nie dożyjemy tych czasów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gasquet: Ty plus cała masa kibigów Jagi, która pompuje balonik przed dzisiejszym meczem. Jako kibic Jagi z całego serca życzę chlopakom MP, jednak moim zdaniem nic z tego nie bedzie. Nie tym razem. Trzeba się było ogarnąć od poczatku rundy mistrzowskiej, a nie na 2 kolejki przed końcem.
Nie jestem kibicem Jagi...chociaż dzisiaj na ten jeden dzień mogę być :)