@gorush: @Homie1109: Chodzi mi ot o, że za cenę Oneplus One praktycznie nie mogłeś kupić nic o podobnych podzespołach, a za cenę nowych modeli Oneplus zawsze się jakiś rywal znajdzie.
@Yossarian82 masz rację 1 zamiatała, ale na poziomie trójki też było całkiem spoko. W czasach trójki skończyło się słuchanie społeczności a zaczęło się psucie dobrze działających rzeczy no i kompleks Apple
@Yossarian82: Fakt że to nie jest tak atrakcyjna cena jak jedynka czy nawet trójka, ale ceny flagowcow podrosły a one plus właśnie z nimi konkuruje i spokojnie może, a nokia... raczej nie. Myślę że cena ciągle jest atrakcyjna na tle ceny s9 czy iPhona X.
Sonda. Czas skończyć z tą obłudą. Święta kościelne dla wszystkich nawet ateistów nie chodzących do kościoła i wrogo nastawionych do wiary? A z jakiej racji? Niech idą do pracy w Boże Narodzenie, Wielkanoc, Boże Ciało i rocznicę Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny, Trzech Króli. Jak ktoś nie jest katolikiem, ale jest patriotą może mieć wolne 3 maja i 11 listopada, a także 15 sierpnia, bo oprócz Wniebowzięcia to także święto Wojska Polskiego z
Czy święta państwowe powinny być tylko dla katolików i patriotów?
W ogóle wam nie mówiłem ale w środę sprzątałem biurko i pod lampką znalazłem banknot 500zł. A wczoraj sprzątałem auto i pod siedzeniem znalazłem banknot 100zł. Czyli mam 600 zł pieniążków do wykorzystania o których już dawno zapomniałem. Takich zapomnianych pieniędzy nie żal wydać na głupoty
@gorush na 3 i 3t
Komentarz usunięty przez autora