#mangowpis #animerandomshit #attackontitan #shingekinokyojin #cosplay #juwenalia Mirki i mirabelki, idąc dziś w pochodzie juwe we Wrocławiu co chwilę byłam zaczepiana przez foto/TV. Wielu z nich było zachwyconych strojem i nawet jakieś randomy robiły sobie ze mną zdjęcie, a wiem że to niecodzienne spotkać zwiadowcę(。◕‿‿◕。)
@HanjiZoe: Kiedyś studiowałem i mieszkałem we Wsiocławiu, ale przez te trzy lata na juwenalia nie ruszyłem się ani razu xD Dopiero teraz w Opolu to zrobilem :D
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
Mirki i mirabelki, idąc dziś w pochodzie juwe we Wrocławiu co chwilę byłam zaczepiana przez foto/TV. Wielu z nich było zachwyconych strojem i nawet jakieś randomy robiły sobie ze mną zdjęcie, a wiem że to niecodzienne spotkać zwiadowcę(。◕‿‿◕。)
Dopiero teraz w Opolu to zrobilem :D
(chociaż kuzyn określa go mianem "Wolverine'a z krzyżem" :<)
Komentarz usunięty przez moderatora
A jeśli mówimy o rodzie Emiya to: Łucznik > Shirou >>>>>>>>>>>>> Poziom gruntu > Kiritsugu
źródło: comment_LHNuZdGADhSz6leMurNRroY1bUgxHnKZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Dzięki
Co ty ze mną zrobiłaś że stałem się taki creepy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_62JqUgfdAnQICQtPNBfLYdCd0ApGaAG5.gif
Pobierz