Mężczyźni nie potrzebują akceptacji społecznej w takim stopniu, jak kobiety.
@RadoslavDuchovny: stanowcza teza, nie kontestuje jej z automatu, jednakże proszę o ugruntowanie jej jakoś - twierdzisz tak w oparciu o coś więcej niż intuicję i ekstrapolację zachowań w Twoim otoczeniu?
@zavalita: Przez parę tysięcy lat mężczyzna był jedynym źródłem środków do utrzymania rodziny, a kobiety walczyły o tych znajdujących się wysoko w hierarchii społecznej. Rewolucja społeczna i postępująca automatyzacja umniejszyła rolę facetów w społeczeństwie i wygenerowała "silne" niezależne kobiety, które nie potrzebowały już w pracy własnych mięśni. Dzisiaj kobieta jest w stanie zarobić w bardzo prosty sposób parę tysięcy złotych i może przebierać w kandydatach, którzy nagle stracili monopol na
@KwadratowyPomidor2: Nieważne, w jakiej intencji ktoś napisze komentarz na tym subreddicie. Ważne, że kobiety mają przed sobą kilkadziesiąt wiadomości, które interpretują jako "jestem tobą zainteresowany".
@RadoslavDuchovny: o straszne atrakcyjne kobiety majo wiadomości co za szok, przecież po to jest ten subreddit. o co ci właściwie chodzi?
@RadoslavDuchovny pod tymi tagami wylewa się tyle nienawiści do kobiet, że zastanawiam się po co wy się tak trudzicie, żeby wreszcie "zdobyć" osobę płci, którą się gardzi XD czemu redpille nie zostaną po prostu gejami? ( ͡°͜ʖ͡°)
@KwadratowyPomidor2: Dobrze, po to jest ten subreddit. Zastanów się teraz, z jakiego powodu to wlaśnie kobiety zbierają tyle lajków i komentarzy w przeciwieństwie do facetów?
@whiteglove: Nie gardzę kobietami i nie mam problemów typowych dla wykopowych przegrywów.
Dobrze, po to jest ten subreddit. Zastanów się teraz, z jakiego powodu to wlaśnie kobiety zbierają tyle lajków i komentarzy w przeciwieństwie do facetów?
@RadoslavDuchovny: fajnie na gołe laski popatrzeć? nie rozumiem twojego pytania. nie ma nic złęgo w pokazywaniu swojego piękna. propsuje laski z gonewild.
@RadoslavDuchovny: ale to się nie zmieni. 20 do 80 - teoria pareta, nie jest może ideolo tak jak to jest naprawdę, ale jest w tej teorii dużo prawdy. 20% klientów generuje większość dochodów dla danej firmy, pozostałe 80 to statyści. 20% mężczyzn ma dostęp do sporej ilości kobiet, pozostali trzepią do instagrama.
@RadoslavDuchovny: stanowcza teza, nie kontestuje jej z automatu, jednakże proszę o ugruntowanie jej jakoś - twierdzisz tak w oparciu o coś więcej niż intuicję i ekstrapolację zachowań w Twoim otoczeniu?
@RadoslavDuchovny: tam nie wrzuca fotek żadna desperatka, to jest sposob na zarobek xD
@RadoslavDuchovny: o straszne atrakcyjne kobiety majo wiadomości co za szok, przecież po to jest ten subreddit. o co ci właściwie chodzi?
Komentarz usunięty przez autora
@whiteglove: Nie gardzę kobietami i nie mam problemów typowych dla wykopowych przegrywów.
@RadoslavDuchovny: fajnie na gołe laski popatrzeć? nie rozumiem twojego pytania. nie ma nic złęgo w pokazywaniu swojego piękna. propsuje laski z gonewild.
@RadoslavDuchovny: to o co ci chodzi człowiek XDDD
david-durden.pl/frajerzy-ze-spotted-czas-na-gorzka-prawde/