Wpis z mikrobloga

@ciocia_daniela: jestem jeszcze w 3 innych grupach ale nic nie mówię bo wywalenie raz dwa :D do tej wysłałam dzisiaj i tylko wstawiłam jeden komentarz (kompletnie neutralny) i cyk wywalona + ban (nie widzę już z tego konta tej grupy w wyszukiwarce :D) pewnie połowa ludzi z tego wpisu wywalona. Ta baba z komentarza jest jednym z 3 adminów tej grupy :D Cud, że z innych nei wywalili, zwykle dostaje
  • Odpowiedz
@dorszcz: K---a, co za szuryzm.

@puexam

To co zrobiła to jest głupie i dziwne i #horacurka, ale czemu hejtujecie witaminę k2 mk7 per se? Jej przyswajalność i ogólny dobry wpływ na organizm jest udowodniona, jak i fakt że organizm ludzki tej konkretnej formy witaminy nie produkuje (w przeciwieństwie do mk4).

Co chcesz
  • Odpowiedz
Zobacz komentarze pod wykopem o szczepionkach, ilu wykopów twierdzi, że lekarze ich 'oszukujo i wszczykujo rtenć i cipują populację dla Bigpharmy', wczoraj się całe zastępy takich ekspertów przewinęło i też uważają, że lekarze to g---o wiedzą w porównaniu do nich XD

@shitty_support: Przecież wszyscy od tej niezależnej wiedzy politycznej (i zagłębiają się w inne NIEZALEŻNE WIARYGODNE ŹRÓDŁA NARODOWE I C--J WIE CO) to skończona banda kretynów, która sądzi, że wie więcej
XpedobearX - > Zobacz komentarze pod wykopem o szczepionkach, ilu wykopów twierdzi, ż...
  • Odpowiedz
@XpedobearX: przesłuchałem i według mnie to właśnie ten utwór wyśmiał antyszczepionkowców:

Kobieta wyjmuje ze skrzynki wezwanie, przychodnia i spluwa - "w dzieciaka nie dam się wkuwać" - poprawia folię na głowie, bo trochę się zsuwa

Imo mowa o folii aluminiowej i chodzi o określenie jej jako foliarza, bo nie chce szczepić dziecka i wierzy w jakieś spiski, a słowa "w dzieciaka nie dam się wkuwać" to słowa tej laski, a
  • Odpowiedz
Witamina witaminą, ale ze wspomnianym na zrzucie dimetylosulfotlenkiem (DMSO) to dopiero jest jazda. Sam wykorzystuję ten rozpuszczalnik w pracy naukowej między innymi do niszczenia błon komórkowych w laboratoryjnych oznaczeniach przeżywalności danej hodowli (efektem jego dodania jest oczywiście zabicie wszystkich komórek). A altmedy to piją, bo według nich jest to cudowny i ukrywany przez złe koncerny lek na wszystko. No ręce opadają.
  • Odpowiedz