Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1284
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +265
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Chciałbym się pochwalić nowym trailerem naszej gry. Zaczynaliśmy bez żadnego budżetu, utrzymujemy się tylko i wyłacznie ze sprzedaży gry, do tej pory żadnych inwestorów w #startup ani #dotacje. Mimo wszystko udało się nam rozkręcić firmę która aktualnie zatrudnia 15 osób. Strasznie mi się marzy, powiększać ją dalej i żeby Lubelskie stało się znaczącym punktem gamedevelopementu w Polsce (。◕‿‿◕。)
https://www.youtube.com/watch?v=PTG0K5mk-s4
Możecie dorwać naszą grę za drobne na Humble Bundle : https://www.humblebundle.com/games/wargamez-bundle
#chwalesie #gamedev #unity3d #pracbaza #steam #gry #youtube #tworczoscwlasna
Można być samowystarczalnym, ale handlowanie jest bardzo dobrym sposobem na zarobek, zwłaszcza, że jeżeli nie chcemy nie musimy interaktować z innymi graczami a np. użyć auction house.
Zamki rozbudowujemy w przejętych lokacjach, i stoją aż zostaną zburzone lub przejęte (wtedy niszczy się niewielka część zamku przy przejęciu). Budujemy pojedyncze kawałki murów, warsztatów, wież itd na predefiniowanych miejscach (mam nadzieję, że w przyszłości starczy nam pary na free building dla
@jan-grochowski: Gildie zakładane przez graczy? Są jakieś wymagania i ograniczenia?
Nasze serwery to dedykowane maszyny wykupione np. w OVH, jesteśmy stosunkowo małą grą jak na MMO i to spokojnie wystarczy do naszych wymagań - całkowity koszt infrastruktury to około 5000zł miesięcznie, 90% kosztu firmy to koszt utrzymania pracowników.
@jan-grochowski: Tego nawet jeśli, to nie ma się co wstydzić. Pod warunkiem, że nie tworzy się portalu dla bezdomnych kotów( ͡° ͜ʖ ͡°)
A planujecie pozyskanie kapitału na dalszy rozwój?