Aktywne Wpisy
jmuhha +49
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
WujaTHC +209
Tak patrzę na zoomerów w robocie to przypominają mi się moi rodzice - pisanie na klawiaturze jedną ręką i zazwyczaj jednym palcem, włączanie i wyłączanie kapsloka żeby napisać jedna wielką literę, nieużywanie jakichkolwiek skrótów klawiszowych tylko prawy myszki, kopiuj, prawy myszki, wklej xD Smartfonizacja społeczeństwa widzę idzie pełną parą xD. Jedyna nadzieją w gejmerach komputerowych bo oni wiedzą o co chodzi w życiu......
#korposwiat #pcmasterrace
#korposwiat #pcmasterrace
Siema Mirki, chciałam się z wami podzielić swoją historią. Właśnie rozwodze się z mężem. Dowiedzialam się nie dawno, że rolowal mnie na boku z inną Panią, kiedy ja bawiłam nasze malutkie dziecko. To że się rozwiedziemy po tym jak się dowiedziałam jest już pewne, nie wybaczam zdrady, bo uważam że każdy mężczyzna zasługuje na kolejną szansę, ale już u innej kobiety. Jest mi tylko przykro bo wierzyłam że miłość istnieje, a po tym jak on (użytkownik wykupu z resztą) mnie oszukiwal i ruchal inna babkę na boku, to przestałam wierzyć w miłość, czuję się jak ostatni przegryw na ziemi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście to go nie usprawiedliwia, powinien najpierw sie z tobą rozwieźć i dopiero wtedy sie kochać z inna, ale życie nie jest takie proste.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Kurła, serio? ( ಠ_ಠ)
@wiem_wszystko: łaska wykopka na pstrym koniu jeździ. Raz wyzywa od #!$%@? i #!$%@?ów a innym razem obarcza wina osobe zdradzona xD wykopki To są jednak #!$%@? na "ament"