Wpis z mikrobloga

@SkorpionX: Nieskończenie dobry, sprawiedliwy i miłosierny bóg nigdy nie stworzyłby takiej rzeczywistości w której osoby go nie czczące byłyby torturowane przez całą wieczność. Ani to dobre, ani miłosierne ani sprawiedliwe. Wiesz kto by stworzył taką rzeczywistość? Psychopatyczny s-----a. Jeśli bóg jest nieskończenie zły, niesprawiedliwy i bezlitosny to dopiero to nabiera sensu.
  • Odpowiedz
@SkorpionX:

Nieskończenie miłosierny Bóg stworzył świat, w którym połowa zwierząt musi mordować inne żeby przeżyć.

Nieskończenie miłosierny Bóg wymaga chrztu dziecka by wpuścić je do Nieba po ewentualnej śmierci, mimo, że samo w sobie jest niczemu
  • Odpowiedz
@Bezimienny_Typ: moją mamę w----------i z rodziny bo poślubiła rozwodnika, a sąsiedzi naciskali by porzuciła mojego ojca, to pomogą nas wychować [na wzorowych katolików]. xD a jeszcze lepiej - wioska 30 km od Warszawy. Znajomy znajomego ma autystycznego syna, to cała wieś go wyklęła za to, że trzyma go w domu a nie przypiętego w komórce. Sprzątaczki z mojej poprzedniej pracbazy rodzina się wyrzekła, bo jej córka poślubiła członka skonfliktowanej z
  • Odpowiedz
Czy tylko ja uważam,że osoby więrzący w Boga są lekko upośledzone i nie potrafią racjonalnie myśleć?

@Bezimienny_Typ: Nie, jest dużo ignorantów na świecie. Nie jesteś sam.

Nieskończenie miłosierny Bóg stworzył świat, w którym połowa zwierząt musi mordować inne żeby
  • Odpowiedz