Aktywne Wpisy

KiroNiro +330
Nie dość że chłop z--------a przy budowie ICH domu to godzi się na robienie z siebie beciaka w internecie xd Już nie wspomnę o komentarzach innych Grażyn które się chwalą jak to ich chłopy nie z----------ą przy budowie a one są "hehe kierowniczkami". Natura
źródło: 1000017783
Pobierz
cocojambo210 +75
Zero. W końcu zero. Koniec redukcji.
Zacząłem w marcu z wagą 86 kg (niestety nie mam z tego okresu żadnego zdjęcia do porównania). Dzisiaj na wadze 72.5 i powiem tak - obecnie jestem mega zadowolony z tego, jak wyglądam.
Uczucie, kiedy pierwszy raz zobaczyłem żyły na bicepsie, barkach czy brzuchu, jest absolutnie nie do p--------a. Czuję się dużo lepiej kondycyjnie, siła mocno poszła do przodu, a do tego mam dużo większą pewność siebie.
Jedyny
Zacząłem w marcu z wagą 86 kg (niestety nie mam z tego okresu żadnego zdjęcia do porównania). Dzisiaj na wadze 72.5 i powiem tak - obecnie jestem mega zadowolony z tego, jak wyglądam.
Uczucie, kiedy pierwszy raz zobaczyłem żyły na bicepsie, barkach czy brzuchu, jest absolutnie nie do p--------a. Czuję się dużo lepiej kondycyjnie, siła mocno poszła do przodu, a do tego mam dużo większą pewność siebie.
Jedyny
źródło: 8503
Pobierz

Firma co najwyżej ma dobre produkty a jest wychwalana jak
@FLAC: Dobry przykład działania efektu Dunninga–Krugera.
źródło: comment_5EgHRX3sA04npHFQoWun2oeinuzy00tB.jpg
Pobierz@FLAC: Tak, też nikt nie twierdzi, a przynajmniej w tym wpisie. Nie wiem po co dorabiać na siłę jakieś ideologie do tego. Robią gry, te gry są dobre, te gry mocno różnią się od tego co jest na rynku. Tyle.
Bóldupy o nintendo jest tak samo radykalny jak fanbojstwo
Witam, bo sam grałem.