@nerdianek: 16 trwa tyle ile 16 i zależy to od tempa. nie licz sekund tylko bary. Na poczatek rób 8 lub 16 barów intra, po tym 16 refrenu a potem zwrotka
@caos Mam tak podczas robienia bitu albo nagrywania, że trafiam tak, że styka mi brzmienie, zapisuje i następnego dnia wyczuwam parę rzeczy które jednak bym zmienił. Nexus 2 :) @MirasekTurasek dziękówa ;3
@nerdianek: U mnie też nexus i docelowo trapy, ale mam taki zastój, że nie powstaje nic. Jestem na etapie podstaw muzyki (skale, budowa akordów itp) :D
@MirasekTurasek: Niezupełnie. Ja nie chce robić tylko trapów, a po prostu wkręcam się w muzykę :d procz mini na biurku mam zwykły keyboard, próby z kumplami (jeden keyboard, drugi perkusja). Nie chce się ograniczać tylko do elektroniki i podpowiedzi z piano rolla, chce świadomie wiedzieć co tworze, jakich dźwięków używam, chce to czuć i powoli zaczynam łapać dane różnice.
Nawet majać podstawy inaczej się ogląda poradniki na necie bo wiesz
Pierwszy raz w życiu tankowałem ON po 9.06zł. Dziękuję panu premierowi, ministrom i wszystkim, którzy mają na to wpływ. Brat jest w delegacji u pepiczków i tankuje ponad złotówkę taniej. Uśmiecham się i robię swoje.
jednak nie wiem ile trwa na osi tzw. 16'stka żeby potem dać refren. Pomoże ktoś początkującemu?
@MirasekTurasek dziękówa ;3
Nawet majać podstawy inaczej się ogląda poradniki na necie bo wiesz