Aktywne Wpisy
stanley___ +74
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
Corvus_Frugilagus +264
Pozdrawiam osobnika który wszedł specjalnie na mój profil aby zaminusować prawie wszystkie moje komentarze w znaleziskach pod którymi zostawiłem swój komentarz.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania. Możesz je przeczytać tutaj: http://bit.ly/mikromodlitwa_FAQ
Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą." (Mt. 7,7-8)
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Intencje mogą być podsyłane anonimowo wiadomością prywatną.
Pisz także do nas na prywatną wiadomość jeśli chcesz dołączyć do grona modlących.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Grafik:
http://bit.ly/mikromodlitwa_grafik
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_K2JErJ9ULoikvlJc7Slmpzaz2lEFXd1s.jpg
Pobierzźródło: comment_bT0mCnFA2JLN7cA8E0x0098L5EDL1kMc.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wszystkim bardzo dziękuję!
Jasne, własne ciało trzeba traktować z szacunkiem i o nie dbać, trzeba tylko uważać żeby dobry wygląd i kondycja nie stały się dla nas bożkiem.
BTW gratuluję samozaparcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)