Aktywne Wpisy
kodecss +134
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
enten +1155
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#matura #przemyslenia
Jak to wygląda z tego co ja widziałem:
-średnia na rękę to koło 5k koła. Ot jeśli nie jesteś jakimś specjalistą albo nie #!$%@? jak #!$%@? 12 godzin dziennie i w domu jeszcze 2-3.
@obcx: zawód kucharza łatwiej zautomatyzować niż księgową
Polecam outsource w IT, jeśli lubi się ciągłe zmiany itd to 100zł netto nie jest za specjalistów tylko czasem nawet za klepacza kodu.
Wiem jak działa B2B, ale oczywiście wiadomo etat najlepszy (╯°□°)╯︵
@piotrlionel: zależy od tego co robisz, jak jesteś miernotą albo dopiero zaczynasz to sprzedajesz auta albo gówno bankowe usługi. Bank lepszy, bo możesz pójść wyżej, w autach wbrew pozorom nie ma niczego fajnego. Ot masz służbówkę i możesz poganiać tym co jest w salonie.
To takie dwie rzeczy, z którymi spotykasz się często, w
A chiny jak chiny, dopóki nie otworzą się bardziej na świat to nie ma się czym stresować. Gorzej jak się otworzą, to wtedy programista 15k w Polandii może się stać programisom 5k (ʘ‿ʘ)
Sam napisałeś, że rozpiętość zarobków duża. Tylko ilu jest tych ludzi
@obcx: Wszystko prawda, ale jak mawia moja mama trzy tysiące za pracę w cieple przy biurku, a trzy tysiące za targanie cegieł w deszczu to są różne trzy tysiące.
Ja nie zarabiam jakoś specjalnie dużo, ale