#mirki nie polecam wchodzić na stronę: https://zapytajfizyka.fuw.edu.pl Przeczytałem kilka pytań i jestem załamany, a to kilka przykładów: 1."CZY DO UKŁADU SŁONECZNEGO MOGĄ TRAFIĆ OBIEKTY SPOZA NIEGO?" 2."CZY PLANETY MOGĄ BYĆ NIERUCHOME?" 3."DLACZEGO WIDZIMY NIEOŚWIETLONĄ CZĘŚĆ KSIĘŻYCA?" A na koniec pytanie mojego znajomego: "A nasza galaktyka jest codziennie widoczna?"
Rozumiem że można się nie znać ale bez przesady...
@MudrzynKamil równie dobrze takie pytania mogą zadać bardzo młode osoby, w wieku np. 10 lat, które nie miały nigdy żadnej styczności z tym tematem. Może nawet młodsze osoby, dzieci, które zadają tysiące pytań, na które w teorii odpowiedzi są tak bardzo oczywiste, a wcale nie są.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Przeczytałem kilka pytań i jestem załamany, a to kilka przykładów:
1."CZY DO UKŁADU SŁONECZNEGO MOGĄ TRAFIĆ OBIEKTY SPOZA NIEGO?"
2."CZY PLANETY MOGĄ BYĆ NIERUCHOME?"
3."DLACZEGO WIDZIMY NIEOŚWIETLONĄ CZĘŚĆ KSIĘŻYCA?"
A na koniec pytanie mojego znajomego: "A nasza galaktyka jest codziennie widoczna?"
Rozumiem że można się nie znać ale bez przesady...
#oswiadczeniezdupy #nudy #astronomia