Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
Czy da się prowadzić auto ze skrzynią manualną mając sprawną jedynie prawą nogę? Otóż złamałem lewą na wyjeździe, mam do domu 500km, jakoś muszę wrócić i się zastanawiam czy dam radę. Nie pytam o kwestie moralne czy prawne, zastanawiam się czy technicznie dam radę, wydaje mi się że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w międzynarodowej korporacji za całkiem niezłe pieniądze. Ponieważ kupiłem w zeszłym roku swoje pierwsze mieszkanie na kredyt, moim celem na najbliższe 3 lata jest zamknięcie tego kredytu (łącznie 5 lat spłacania).
Pracuję dużo, bardzo dużo (tak jestem pracoholikiem). Praktycznie nic innego nie robię, świątek piątek czy niedziela - pracuję nad projektami. Nie mam czasu na żadne hobby (robię absolutne minimum), nie chodzę na siłownię, nie wychodzę 'na miasto'.
Pracuję w międzynarodowej korporacji za całkiem niezłe pieniądze. Ponieważ kupiłem w zeszłym roku swoje pierwsze mieszkanie na kredyt, moim celem na najbliższe 3 lata jest zamknięcie tego kredytu (łącznie 5 lat spłacania).
Pracuję dużo, bardzo dużo (tak jestem pracoholikiem). Praktycznie nic innego nie robię, świątek piątek czy niedziela - pracuję nad projektami. Nie mam czasu na żadne hobby (robię absolutne minimum), nie chodzę na siłownię, nie wychodzę 'na miasto'.
Z #rozowypasek się popsztykałem z lekka i ciche dni od wczoraj, bo nikt nie chce odpuścić.
Dziś mnie naszła ochota na zupkę chińską (czasem tak poprostu lubię o----c to niezdrowe gowno), wiec myk zupka + bułeczka z serem i cyk - meczyk (różowy pod prysznicem).
Okazało się, że trafiłem na najchujowszą zupkę, jaką moje kubki smakowe miały okazje czuć!
No to niewiele się zastanawiając - do kuchni, nowa zupka (sprawdzony gowno-kurczakowy smak) i przed ekran.
Siedzę, oglądam, wchodzi różowy z zupka w ręce i mówi: „dziękuje” :O
Makaronopodobny wyrób stanął mi w połowie drogi do żołądka, łzy napłynęły do oczu i myślałem, że mnie rozsadzi, tak gnilem w środku. Czekam - 1 łyżka, 2 łyżka - „k---a zrobiłeś ja dla siebie i Ci nie smakowała?” Yyyyyy no xD
Chyba mocno się przedłuża te ciche dni xD xD
#rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #gotujzwykopem xD
Komentarz usunięty przez moderatora