Aktywne Wpisy

Domelus +139

altknight1337 +627
KO, Lewica, Razem z Zandbergiem głosują z deweloperami, a jak Ci się wyborco nie podoba to dostaniesz bloka XD.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: GwuJIR5XcAACOM5
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: GwuJIR5XcAACOM5
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W sumie z obowiązków to tylko odbieranie telefonów plus jakieś drobne rzeczy czasem, ale trzeba robić dobre wrażenie, tak więc:
-jedzenia (ciasteczka, kanapki, słodycze) nie trzymam na biurku, tylko na wysuwanej podkładce na klawiaturę
-po korytarzu chodzę jakby zawsze mi się spieszyło, nieważne, że od 4 godzin nie zrobiłam nic, a spaceruje bo już mnie boli tyłek od siedzenia i usypiam
-jeżeli przypadkiem dostanie mi się jakiś dokument do uzupełnienia, najlepiej jak przynajmniej 3 osoby mnie z nim zauważą
-jak trzeba wyjść po coś z budynku, mogę przy okazji załatwiać swoje sprawy, ale po powrocie lepiej mówić, że były kolejki/terminal się zepsuł/był problemy po tej drugiej stronie, ale oczywiście uratowałam sytuację
-jeżeli ktoś wejdzie mi do biura, przeglądam jakieś losowe dokumenty z biurka udając jakby były najważniejsze na świecie
-często gdy wychodzę z biura biorę losowe dokumenty ze sobą, wyglądam wtedy na zapracowaną
-no i oczywiście z poważną miną przeglądam wykop przed laptopem
Robię to dobrze? :)
Praktyki są mi potrzebne tylko do zdobycia papierka, który umożliwi mi podejście do egzaminu i zakończenie nauki
A szkoda mi było rezygnować jak prawie szkole skończyłam
Długo by tłumaczyć, ale nie jest to moje jedyne zajęcie ;)
xD
Siedziałem już na jednym stażu za biurkiem (prawie rok) i to jest takie prawdziwe XD nie zawracać głowy, czytać jakieś papiery i w sumie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc