@niewieszocb: Przeszukałem Narzędzia -> Dostosuj -> Polecenia ,,Przytnij elementy/ wydłuż elementy" - najlepsza opcja; skracasz jedną z linii i możesz wtedy przesuwać koniec wedle uznania. ,,Podziel elementy" - tworzy dwie współliniowe linie, jedną z nich trzeba potem usunąć, co wydłuża czas. ,,Przenieś bez rozwiązań" - można przesunąć linię w byle jakie miejsce, kłopotliwe jeżeli masz wiązania, które chcesz zachować. @Falquan: Kiedy próbuję złapać i przesunąć przy użyciu myszki,
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
,,Przytnij elementy/ wydłuż elementy" - najlepsza opcja; skracasz jedną z linii i możesz wtedy przesuwać koniec wedle uznania.
,,Podziel elementy" - tworzy dwie współliniowe linie, jedną z nich trzeba potem usunąć, co wydłuża czas.
,,Przenieś bez rozwiązań" - można przesunąć linię w byle jakie miejsce, kłopotliwe jeżeli masz wiązania, które chcesz zachować.
@Falquan: Kiedy próbuję złapać i przesunąć przy użyciu myszki,