Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +875
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +130
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

@xandra: chyba 98. Od 7 nie widziałem niebeiskiego ekranu inaczej niz na własne zyczenie (instalacja sterowników modowanych)
@xandra: z crakiem? Albo przegrzewałaś swoją jednostkę lub masz wrzucone słabe jakościowo elementy.
@sexlord: Oczywiście, miałam zcrakowanego Gwinta xD
co do uefi, przecież cały sprzęt się odpala w warstwie uefi, dzbanie ;) dopiero system ładuje swoje sterowniki w oparciu o tą warstwę, skoro warstwa uefi mówi, że nie masz sprzętu audio, to system Ci tego nie zainstaluje bo to według systemu nie istnieje, ASUS s--------ł komunikację warstwy uefi z win 10 i jest kaszana. Trzeba uaktualnić bios,
@arekdomek: Nie sądziłem, że można aż tak s--------ć. Bo to ze UEFI jest warstwą miedzy sprzętem a os to wiem.
@arekdomek: Też mam podobny bol bo mam i7 32gb ramu... ale w gry to ledwo na srednich mi 860m ciągnie. Dlatego tez mi troche