Wpis z mikrobloga

Hej #nocnazmiana

Macie okazję zadać swoje pytania profesjonalnej prostytutce. Pracuję w Warszawie. Wyłącznie w hotelach.
Specjalizuję się w girlfriend experience i lekkiej dominacji. Cena od 800 zł za spotkanie do 4000 zł za wspólny weekend.Tak, mam konto na roksie. Tak, to ja na zdjęciu. Nie, nie zrobię #usunkonto

O co mnie zapytacie?
KarolinaXXX - Hej #nocnazmiana

Macie okazję zadać swoje pytania profesjonalnej pro...

źródło: comment_S5IQkHlWM5NvrKZkB7VF0bzqswSeZTec.jpg

Pobierz
  • 320
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wierzę że tak oczywisty bait doleciał na szczyt gorących i jeszcze wywołał ból d--y u tylu wykopków, za to powinno być jakieś odznaczenie.
No ale jak to powiedział pewien mędrzec "Małpa myli się tylko raz, wykopek zawsze"
  • Odpowiedz
  • 0
też rysowałas kutasy dzieciom jak ja?

@vrohn: Jestem dziewczynką. Dziewczynki rysują sobie w zeszytach waginy :)

połykasz ? Z d--y do buzi tez ? Dlaczego miałbym zapłacić Ci 8 stow za spotkanie jeśli można 4 razy mniej za ten sam czas gdzie indziej
  • Odpowiedz
Ale wiecie, że to jest najstarszy zawód świata i OPka nie wpadła na to pierwsza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@troglodyta_erudyta: Najstarszy był ten, który zebrał lub upolował to, co później wydał na s--s :P

a dużo ludzi zdradza? Z twojej perspektywy, osoby zajmującej się świadczeniem usług seksualnych?

Dlaczego tylko hotele, i w jakim stopniu w
  • Odpowiedz
@KarolinaXXX: jeżeli urząd wie o tych pieniądzach to znaczy ze pierzesz nielegalnie zarobione pieniądze w twojej kwiaciarani, czy jak?
Jakie są twoje średnie miesięczne zarobki?
  • Odpowiedz
Jak dbasz o swoje bezpieczeństwo fizyczne? Nie mam na myśli chorób wenerycznych.

@oldboj: Gaz w torebce i spotykanie się w miejscach publicznych. Nigdy nie jeżdżę samochodami prywatnymi klientów ani nie umawiam się w ich domach.

co z chorobami wenerycznymi? Nie boisz sie zarazenia
  • Odpowiedz