Macie okazję zadać swoje pytania profesjonalnej prostytutce. Pracuję w Warszawie. Wyłącznie w hotelach. Specjalizuję się w girlfriend experience i lekkiej dominacji. Cena od 800 zł za spotkanie do 4000 zł za wspólny weekend.Tak, mam konto na roksie. Tak, to ja na zdjęciu. Nie, nie zrobię #usunkonto
Nie wierzę że tak oczywisty bait doleciał na szczyt gorących i jeszcze wywołał ból d--y u tylu wykopków, za to powinno być jakieś odznaczenie. No ale jak to powiedział pewien mędrzec "Małpa myli się tylko raz, wykopek zawsze"
czasoznacznik, inaczej sortuje jako wiadomo co ( ͡°͜ʖ͡°)
Ale pytania zadam
1. Klienci tylko z zabezpieczeniem czy bez czy zalezy od higieny? 2. Grupowki sie zdarzaly? W sensie kilku na Ciebie lub kilka kobiet i jedna/dwie knagi? 3. Najlepszy i najgorszy sort klientów / najlepszy i najgorszy klient
@KarolinaXXX: jeżeli urząd wie o tych pieniądzach to znaczy ze pierzesz nielegalnie zarobione pieniądze w twojej kwiaciarani, czy jak? Jakie są twoje średnie miesięczne zarobki?
Macie okazję zadać swoje pytania profesjonalnej prostytutce. Pracuję w Warszawie. Wyłącznie w hotelach.
Specjalizuję się w girlfriend experience i lekkiej dominacji. Cena od 800 zł za spotkanie do 4000 zł za wspólny weekend.Tak, mam konto na roksie. Tak, to ja na zdjęciu. Nie, nie zrobię #usunkonto
O co mnie zapytacie?
No ale jak to powiedział pewien mędrzec "Małpa myli się tylko raz, wykopek zawsze"
@vrohn: Jestem dziewczynką. Dziewczynki rysują sobie w zeszytach waginy :)
połykasz ? Z d--y do buzi tez ? Dlaczego miałbym zapłacić Ci 8 stow za spotkanie jeśli można 4 razy mniej za ten sam czas gdzie indziej
Ale pytania zadam
1. Klienci tylko z zabezpieczeniem czy bez czy zalezy od higieny?
2. Grupowki sie zdarzaly? W sensie kilku na Ciebie lub kilka kobiet i jedna/dwie knagi?
3. Najlepszy i najgorszy sort klientów / najlepszy i najgorszy klient
@troglodyta_erudyta: Najstarszy był ten, który zebrał lub upolował to, co później wydał na s--s :P
Jakie są twoje średnie miesięczne zarobki?
Są jakieś rabaty na Twoje usługi albo promocje? Nie wiem, może z okazji Zajączka czy cośik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@oldboj: Gaz w torebce i spotykanie się w miejscach publicznych. Nigdy nie jeżdżę samochodami prywatnymi klientów ani nie umawiam się w ich domach.
To jest jakiś bait. To jest zdjęcie jednej laski, która NIE jest prostytutką.