Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
#studia #studbaza #polska #edukacja #nauka #warszawa #krakow #wroclaw #poznan #gdansk
Ogólnie wolałbym studiować ciekawy kierunek na polibudzie rzeszowskiej czy białostockiej niż jakieś g---o na UW czy innym UJcie.
@LukasCzubak: ani trochę, zwłaszcza techniczne
Mam znajomych z wielu uczelni z informatyki (i z tych topowych i z tych z mniejszych miast).
1. Na topowych jest mocno ciśnięta matematyka i fizyka. Zazwyczaj stara kadra (np. ludzie z matematyki, gdzie brakuje godzin). Studenci informatyki wychodzą na rynek pracy i jeśli sami się nie uczyli, to
Im większa uczelnia, tym więcej hajsu, tym więcej pracowników, tym więcej srania publikacjami, tym wyżej w rankingach. Proste. Dlatego najwyżej w rankingach są masówy - AGH, PW,
@PrzestrzenBanacha tu racja, ale jeśli patrzeć na inne wskaźniki (czas zatrudnienie studentów po studiach) to polskie wypadają moze i lepiej ale tylko dlatego że studenci cisną 7-22 pomiędzy praca, a studia. Prowadzący
Do przeżycia, ale jak znajomi/ty zaczniesz pracować to podejście