Aktywne Wpisy
damienbudzik +495
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
DiscoPoloinfo +12
✨ Czy Edyta Folwarska przebiła wszystkich swoją nową stylizacją? 🤔 Plan zdjęciowy DiscoStar aż iskrzy od emocji! 💥 Co sądzicie o jej nowym looku? 😍 Czy to nowa ikona stylu disco polo? 🕺👗
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
🎥 Całość tylko u nas! 🔥 Sprawdź w komentarzu! 💬👇
#discostar
- Dzień dobry Panie darek4099. Dzwonię w sprawie Pana aplikacji dotyczącej stanowiska xyz. Chciałabym Pana zaprosić na rozmowę rekrutacyjną.
- Dzień dobry. Zanim ustalimy szczegóły spotkania, chciałbym się dowiedzieć jakie zarobki Państwo oferują na tym stanowisku.
- Niestety na tym etapie nie możemy udzielać takich informacji.
- XD. Wysyłając do Państwa moje CV szczegółowo opisałem swoje umiejętności a co za tym idzie co mam do zaoferowania I tego samego oczekuję od Państwa. Z całym szacunkiem ale jestem zmuszony odmówić spotkania na rozmowie. Lubię klarowne sytuacje. Dziękuję bardzo za telefon.
- ... Yyy, dziękuję.
XD nie tego się spodziewała. Robie to dobrze?
#dziendobry
#it
#rozmowakwalifikacyjna
#kiciochpyta
No i jeszcze kilka lat później dostałem wezwanie z sądu, bo spółka upadła i syndyk gonił kontrahentów, m.in. HR-owca który mnie zrekrutował, że niby tego
Przecież pracownik, który godzi się na każde pieniądze to jest c-----y pracownik
Komentarz usunięty przez autora
@tysonic: Wszystko zależy. Realia się zmieniły.
Po 1, Masa firm dojrzała i daje widełki w ogłoszeniu. Bo szkoda czasu na inne pierdoły, jeśli nie ma perspektyw w tym zakresie. Nie zgranie na
- częste wymaganie wykształcenia wyższego - najlepsze osoby jakie znam w tym temacie nie mają wyższego albo wcale albo nie związane z IT. Cztery lata siedziałem na studiach IT i jak szukałem kogoś do działu to nie myslałem nawet o kolegach ze studiów.
- rekruterzy często nie mają zielonego pojęcia o IT, mają głupie testy i dzisiaj rekrutują admina a jutro sekretarkę
- szefowie działów IT -
Komentarz usunięty przez moderatora