Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BeachYes liquidów o smaku gumy balonowej jak mrówków, ale naprawdę ciężko trafić na naprawdę dobry. Jakiej marki jest twój? Sam próbowałem kilku i nie byłem do końca zadowolony, dlatego jestem ciekaw ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i oczywiście na czym vapujesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@mrbeanxx Ja częściej zamawiam aromaty i bazę i sama sobie robię olejki. Zdecydowanie bardziej się opłaca. Za miętą nie przepadam, kiedyś paliłam jak potłuczona i już mi zbrzydła.

• Odpowiedz
@BeachYes swego czasu smażyłem tylko swoje liquidy i wymyśliłem parę ciekawych przepisów, np. musli ( ͡ ͜ʖ ͡) ale trochę mi się znudziło i chyba straciłem smykałkę bo wszystkie zaczęły smakować mi tak samo. Teraz kupuję sobie premixy Virtus - bardzo tanie, ale sam jestem zaskoczony jakie dobre!
  • Odpowiedz
@mrbeanxx nie, oddzielnie baza + aromaty. Mam je oddzielnie, po prostu zalewam sobie po trochu jednym i drugim. Polecam miksy owocowo-swiezowe (w sensie odświeżające, nie potrafię znaleźć przymiotnika do eukaliptusa) ʕʔ
  • Odpowiedz
@dzony11palcow chyba poszukam tych aromatów ( ͡º ͜ʖ͡º) muszę wrócić do robienia własnego towaru, bo mi zaraz cały karton aromatów straci ważność i będzie do wyrzucenia... Ja ogólnie lubię każdy rodzaj smaku, zarówno owoce, jak i deserowe czy odświeżające. Polecam miętę z cytrusami no i chyba mój ulubiony deserowy aromat, czyli połączenie kilku typów wanilii z odrobiną np. biszkoptu: ku zaskoczeniu wychodzi lekki, relaksujący miks. Jak
  • Odpowiedz
@dzony11palcow orzecha trzeba umieć używać, ja się trochę cykam xd a owocowe coś to polecam mój jabłkowy przepis:

Zielone jabłko 10% TPA
Jabłko zwykłe 4% TPA
Cytrusy 2% (użyłem mocnego aromatu Citrus Mix od Flavor Art)

PG/VG około 55/45 dla mocnego smaku. Jeżeli lubisz przewagę vg to nie więcej jak 60% VG. Polecam, miesza się kilka dni i jest bardzo dobry :) jedyny liquid jaki komuś sprzedałem
  • Odpowiedz