Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

A co by było jak by Messerschmitta na samochód przerobić?
Nawiązania do Mad Maxa same przychodzą do głowy... ale efekt miodzio.
Wincyj tego wehikułu na tej stronie:
http://battletankpower.blogspot.com/2014/03/messerschmitt-bf-109-g-6-creeping-death.html
#samochody #samochodyboners #ciekawostki #art ? #conceptart
źródło: comment_KyjwmoaSTzoYacZv9TC69gJQdRG9r1HE.jpg
Pobierzźródło: comment_N64o13BqaOlACVU9OZXApD1nKLviP4Md.jpg
Pobierz@lukmar: Z tego co mi wiadomo silnik gwiazdowy był przeznaczony głównie do lotnictwa, głównie przez jego skomplikowanie jak i pracę niezależnie od stopnia przechyłu.
Silnik gwiazdowy można znaleźć w samochodach jednak to są zwykle przeróbki i "SAM'y".
Za to napęd który łączył tak samo lotnictwo jak i samochody to był to silnik w układzie bokser który był stosowany w obu dziedzinach.