Aktywne Wpisy
dziobnij2 +119
7XEN +54
To jest aż przykre jak ten portal upadł i to proszę państwa nie wina #logikarozowychpaskow czy jakieś patostreamy tylko jak zawsze wina #stulejacontent i #przegryw xD
Normalna sytuacja, aktualnie wokół was ktoś to też pewnie robi, jest to UWAGA codzienność w związkach, ale jako osoby, które nigdy w żadnym nie były jestem w stanie zrozumieć irytacje, że coś takiego się dzieje bez waszego udziału ( ͡° ͜ʖ ͡°
Normalna sytuacja, aktualnie wokół was ktoś to też pewnie robi, jest to UWAGA codzienność w związkach, ale jako osoby, które nigdy w żadnym nie były jestem w stanie zrozumieć irytacje, że coś takiego się dzieje bez waszego udziału ( ͡° ͜ʖ ͡°
OK... nie podzielam... ale ja rozumiem, ze mozna byc np. pisiorem, bo dajo 500+ i broni sie koryta, albo bo Zolnierze.Wykleci i na Niemcow tupia. Ale jak ograniczonym trzeba byc, zeby stawac po stronie ruskich... z taka historia... na tle tego co sie ostatnio dzieje... niszczenie porzadku powojennego i wjazd czolgami do naszego sasiada. Co to kwa jest?!?
Pewnie czesc to ruskie trolle... ale raczej nie wiekszosc. Wniosek taki, ze niektorzy Polacy maja papke zamiast mozgu. Ponizej przyklad obrazka z jakim sie tu kilkukrotnie spotkalem.
#rosja #polska #neuropa #humorobrazkowy #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazlewactwa #polityka
@pk347: akurat w temacie Rosji jednak większość, a nie papka, taka specyfika gdy ktoś postuje takie kwiatki
Tak samo niektóre osobniki rozprzestrzeniają ohydną arabską propagande. Taką jak na załączonym obrazku.
@pk347: Wiemy z historii, że na przestrzeni wieków byli polscy kolaboranci. Ludzie o takich ciągotach są i dzisiaj.
Poza tym istnieje destrukcyjna moda na bycie ''anty''.
I nie mam pojęcia dlaczego tak łatwo się poddają propagandzie. Jeden z nich (brat niestety) zaczął ze trzy lata temu nagle gadać jacy to Ukraińcy źli.
No fajnie, tylko że jesteśmy najgorszym snem nacjololo - mieszanej krwi polskiej i ukraińskiej.
Jak mnie osobiście bawi określenie UPAina. Tak się głupio złożyło że pośród polskich przodków ofiar UPA nie było (ale próbowali). Natomiast po ukraińskiej
@jaszczur666: Ludzie tego zupełnie nie wiedzą. Nie rozumieją, że to była cholerna wojna domowa,
Komentarz usunięty przez autora
@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl:
1. On nie to napisał, czytaj uważnie.
2. Niż część PiS, drogi apologeto PiS. Nie widzę różnicy między Piętą czy Pawłowicz a każdym innym nacjololo. Błaszczakowi też nic nie brakuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlaczego w Polsce nie potrafi się szanować kogoś kto ma inne zdanie? Dopóki sami się nie nauczymy szanować, nie będziemy szanowani przez innych, a nasze wewnętrzne spory będą ciągnąć nas w dół.
Jakoś w okresie pierwszej wojny światowej różne stronnictwa miały różne pomysły na odzyskanie niepodległości, jedne trzymały się Niemiec, inne Francji czy Rosji, ale dążyły
@zwolennik_666: O tyle ma rację, że z przepływu elektoratu wynika, że zwolenicy PiS, Kukiz-15 i Korwina tworzą jeden blok. O tyle nie ma racji, że sukces Kukiz-15 i częściowo PiS (Korwina zostawmy w spokoju, dla mnie to jakiś kosmos, więc