Wpis z mikrobloga

#ruskapropaganda Ktos mi wytlumaczy co niektore wykopowe dzbany maja we lbie? Jak to mozliwe, ze jest sporo takich osobnikow - nazwijmy ich wprost - pozytecznych idiotow, ktorzy poczuwaja sie do tego aby postowac tutaj najordynarniejsza ruska propagande (bo np nie lubia USA)?
OK... nie podzielam... ale ja rozumiem, ze mozna byc np. pisiorem, bo dajo 500+ i broni sie koryta, albo bo Zolnierze.Wykleci i na Niemcow tupia. Ale jak ograniczonym trzeba byc, zeby stawac po stronie ruskich... z taka historia... na tle tego co sie ostatnio dzieje... niszczenie porzadku powojennego i wjazd czolgami do naszego sasiada. Co to kwa jest?!?
Pewnie czesc to ruskie trolle... ale raczej nie wiekszosc. Wniosek taki, ze niektorzy Polacy maja papke zamiast mozgu. Ponizej przyklad obrazka z jakim sie tu kilkukrotnie spotkalem.

#rosja #polska #neuropa #humorobrazkowy #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazlewactwa #polityka
Pobierz
źródło: comment_Ihv6dOD94iQtYJZmLCbg8jprQgBhBlE6.jpg
  • 19
@pk347: może pod wpływem oburzenia przez to co robi USA czyt. Inwazja na każde państwo w celu "przyprowadzenia porządku" w którym znajdują się złoża ropy?
Mam w bliskim otoczeniu parę osobników z Putler Jugend.
I nie mam pojęcia dlaczego tak łatwo się poddają propagandzie. Jeden z nich (brat niestety) zaczął ze trzy lata temu nagle gadać jacy to Ukraińcy źli.
No fajnie, tylko że jesteśmy najgorszym snem nacjololo - mieszanej krwi polskiej i ukraińskiej.
Jak mnie osobiście bawi określenie UPAina. Tak się głupio złożyło że pośród polskich przodków ofiar UPA nie było (ale próbowali). Natomiast po ukraińskiej
Jak mnie osobiście bawi określenie UPAina. Tak się głupio złożyło że pośród polskich przodków ofiar UPA nie było (ale próbowali). Natomiast po ukraińskiej stronie zabili pradziadka, prababkę i ich córkę. I jeszcze parę osób. Chłopom poucinali głowy i zatknęli na płocie, kobiety zgwałciłi i jedną powiesili na drzewie a drugą przybili gwoździami. Obu odcięto piersi. Chałupę spalili.

@jaszczur666: Ludzie tego zupełnie nie wiedzą. Nie rozumieją, że to była cholerna wojna domowa,
"kto nie z wami ten pisowiec"

Już widzę to "wasze" przerażenie jak zdacie sobie sprawę, że w polsce są siły o wiele bardziej radykalne, głupsze i oszołomskiej niż PiS.

@ZapomnialWieprzJakProsiakiemByl:

1. On nie to napisał, czytaj uważnie.

są siły o wiele bardziej radykalne, głupsze i oszołomskiej niż PiS

2. Niż część PiS, drogi apologeto PiS. Nie widzę różnicy między Piętą czy Pawłowicz a każdym innym nacjololo. Błaszczakowi też nic nie brakuje.
@pk347: aha, czyli jak ktoś ma inne zdanie niż Twoje to dzban, idiota i troll?

Dlaczego w Polsce nie potrafi się szanować kogoś kto ma inne zdanie? Dopóki sami się nie nauczymy szanować, nie będziemy szanowani przez innych, a nasze wewnętrzne spory będą ciągnąć nas w dół.

Jakoś w okresie pierwszej wojny światowej różne stronnictwa miały różne pomysły na odzyskanie niepodległości, jedne trzymały się Niemiec, inne Francji czy Rosji, ale dążyły
odnośnie tego "kto nie z wami ten pisowiec" ciezko sie nie zgodzic, taka jest niestety w wiekszosic retoryka wpisow pk347, dobitnie to widac we wpisie gdzie nazwal korwinistow i kukizowcow pisowcami

@zwolennik_666: O tyle ma rację, że z przepływu elektoratu wynika, że zwolenicy PiS, Kukiz-15 i Korwina tworzą jeden blok. O tyle nie ma racji, że sukces Kukiz-15 i częściowo PiS (Korwina zostawmy w spokoju, dla mnie to jakiś kosmos, więc