@Midnight_MindDriver: @Yonda44: Takie 5/10. Nie jest to arcydzieło, nie wyróżnia się niczym szczególnym, ale zaciekawić może. Zależy od typu Sci-Fi jakie preferujecie.
@tRNA: Niby tak, ale ten robot jest tak bardzo podobny do Gethów, że tylko czekam aż gdzieś Tali na horyzoncie się pojawi ( ͡°͜ʖ͡°)
@tRNA: @JamesMoriarty: Szkoda, liczyłem że będzie co oglądać jak skończę Altered Carbon. Za The Expanse wezmę się zapewne dopiero jak całość trafi na Netflixa :/
@JamesMoriarty: Może w następnym sezonie xD Chociaż 5/10 to za mało według mnie. Bardziej bym celował w 6.0 Patrząc na ostatni rok seriali sci-fi #lostinspace i tak nieźle wypadł. Chociaż nie oszukujmy się, kwieceń należy do #theexpanse
Shepard Commander. Help us ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mogę pozbyć się wrażenia, że oglądam serialową wersję początków Mass Effect'a.
@JamesMoriarty: Bardziej mi przypomina Andromedę xd
@tRNA: Niby tak, ale ten robot jest tak bardzo podobny do Gethów, że tylko czekam aż gdzieś Tali na horyzoncie się pojawi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrząc na ostatni rok seriali sci-fi #lostinspace i tak nieźle wypadł. Chociaż nie oszukujmy się, kwieceń należy do #theexpanse