Wpis z mikrobloga

@Dpdp: i na czym to polega? Wybierasz piosenkę, puszczasz i udajesz na video ze ja śpiewasz czy coś więcej? (Jakieś dopasowywanie rytmu? Coś takiego słyszałam).

@grabek992: jak tyle za to gunwo zapłacili to próbują rozreklamowac. Mam nadzieje ze zbankrutują przez te reklamy.
  • Odpowiedz
  • 1
@powiedz Jedyne co robiłem to obejrzałem kilka z podpowiedzi i właśnie ludzie śpiewali/tańczyli/robili coś pod muzykę. Zwykle dosyć krótkie filmiki.
Nie widzę tego jako szczególnie interesujących treści. Może ktoś zechce obejrzeć kilka filmów, ale to z reklam tego jest aż zbyt wiele xd
  • Odpowiedz
@Lapidarny wiadomo, że taki był cel, jednak w-----a mnie to jeszcze bardziej i jeszcze bardziej nie mam ochoty korzystać z ich aplikacji, wcześniej jeszcze byłam nawet ciekawa o co chodzi. Także, więcej ludzi się dowie i więcej dostanie p-------a. ( ͠° °)
  • Odpowiedz
Już od dawna nie widziałem reklamy na Youtube... zdradzcie mi, co robicie źle??

@lukasz_chala: nie masz ajfona. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zainstalować na desktopie adblocka to żaden problem, na smartfonach nie jest to już tak trywialne (wymagany root/jailbreak)
  • Odpowiedz
zainstalować na desktopie adblocka to żaden problem, na smartfonach nie jest to już tak trywialne (wymagany root/jailbreak)

@Morf: kurde ale ja mam telefon bez adblocka itp. a i tak nie mam pojęcia o co chodzi z tym musical.ly xD ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz