Wpis z mikrobloga

Jacy Ci ludzie są kur*a głupi, mogłeś kupić wcześniej, wiedziałeś, że będzie zamknięte... No wiedziałem i kupiłem, ale dlaczego ktokolwiek ma zabraniać tego, żeby móc pójść do sklepu w niedziele, albo sobie pracować w niedziele.
ALE NIE MOGŁEŚ KUPIĆ WCZEŚNIEJ, TRZEBA BYŁO WYLICZYĆ ŻE DANY PRODUKT SKOŃCZY CI SIĘ W NIEDZIELE NIEHANDLOWĄ.... A SPONTAN GRILL NO CO TY MOGŁEŚ KUPIĆ KIEŁBASĘ 3 tyg temu i zamrozić, Boże jakie ameby PiSowe... #zakazhandlu
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@caos: Mi tez nic innego do głowy nie przychodzi...
@WesolySromek: O dokładnie to myślenie, niedługo ludzie jak za komuny będą trzymać rzeczy na zapas bo nie wiadomo czy w sklepie będzie
  • Odpowiedz
@Huhubi: Otwieram rano lodówkę no i leży mi łosoś wędzony, patrzę ważny do jutra, szkoda wyrzucić no to skocze do sklepu po coś do niego i zrobię jakąś fajną szamę... Ale nieeeeee bo przecież dziś nic nie kupie, więc dobrego łososia albo zjem samego albo jutro w-----e do śmieci. No i teraz wg. myślenia popierających to mam co piątek robić przegląd lodówki czy czasami gdzieś się termin nie kończy, qwa
  • Odpowiedz
  • 14
@ediz4: No właśnie to, że kiedyś tak było nie znaczy, że teraz tak powinno być. Oczywiście, że przeżyć się da, ale to nie jest dobre.
  • Odpowiedz
  • 5
@Erwos: wiesz bardziej ludzi w tym wszystkim boli to, że coś się komuś narzuca niekoniecznie to, że nie mogą iść do galerii.
  • Odpowiedz
@Huhubi: wiem, ja się ciesze z tego bo niedługo będą wyboru do samorządów potem parlamentarne, partia Wolność Korwinna Mikke dzięki temu zdobędzie dodatkowe poparcie wśród społeczeństwa! Bo ten zakaz handlu w niedziele w-----e ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@Huhubi

Jacy Ci ludzie są kur*a głupi, mogłeś kupić wcześniej, wiedziałeś, że będzie zamknięte... No wiedziałem i kupiłem, ale dlaczego ktokolwiek ma zabraniać tego, żeby móc pójść do sklepu w niedziele, albo sobie pracować w niedziele.

ALE NIE MOGŁEŚ KUPIĆ WCZEŚNIEJ, TRZEBA BYŁO WYLICZYĆ ŻE DANY PRODUKT SKOŃCZY CI SIĘ W NIEDZIELE NIEHANDLOWĄ.... A SPONTAN GRILL NO CO TY MOGŁEŚ KUPIĆ KIEŁBASĘ 3 tyg temu i zamrozić, Boże jakie ameby
  • Odpowiedz
@djlasuch

patrzę ważny do jutra, szkoda wyrzucić no to skocze do sklepu po coś do niego i zrobię jakąś fajną szamę... Ale nieeeeee bo przecież dziś nic nie kupie, więc dobrego łososia albo zjem samego albo jutro w-----e do śmieci.

Co ty w ogóle d-------ś to nie mam pytań. To tak nie działa że żarcie psuje się równo o godzinie 24 dzień po dacie ważności. Argument mądry jak i ta ustawa.
  • Odpowiedz