Aktywne Wpisy

QUANTUM-DICK +32
Pizza typu chłopskiego do oceny. Zapomniałem zrobić zdjęcie po xD
Oczywiście ta pizza łamie wszelkie zasady neofitów pizzowych. Ciasto wyszła buła na centymetr xD
#jedzzwykopem #pizza
Oczywiście ta pizza łamie wszelkie zasady neofitów pizzowych. Ciasto wyszła buła na centymetr xD
#jedzzwykopem #pizza
źródło: 1000013252
Pobierz
ggs-hg +214
ZMIANA W REMASTERZE WIEDŹMINA 3
"Moje źródła donoszą, że Redzi postanowili wprowadzić Zmiany w zakresie misji pobocznej o skradzionej patelni. W nowej wersji gry za jej kradzież będzie odpowiedzialny nilfgardzki agent Konrad var Berk-ovitz."
Anonimowy Insider CDP Red
#gry #wiedzmin #wiedzmin3 #bekazkonfederacji #berkowicz
"Moje źródła donoszą, że Redzi postanowili wprowadzić Zmiany w zakresie misji pobocznej o skradzionej patelni. W nowej wersji gry za jej kradzież będzie odpowiedzialny nilfgardzki agent Konrad var Berk-ovitz."
Anonimowy Insider CDP Red
#gry #wiedzmin #wiedzmin3 #bekazkonfederacji #berkowicz
źródło: 1000013766
Pobierz

źródło: comment_oDKRHwHeclgitV5LXEzXEWKNKgIIzc1W.jpg
PobierzPrince Liam - kolejna karta dla zaczynających przygodę z Hearthstone. Nie pogra.
Shudderwock - droga, ale efekt wydaje się mocny. Ciekawy jestem jestem czy Battlecry'e aktywują się w kolejności oraz jak działa z kartami takimi jak Grumble (cofa resztę poza sobą czy można stworzyć pętlę Battlecry'ów), Kalimos (rzuca ten sam spell czy wybiera je losowo?)... Wydaje się mocniejsza od Yogga więc powinna być grana, ale jej siła zależy od