Aktywne Wpisy
ashemar +4
Doradźcie proszę bo czujemy się fatalnie jako rodzice. Organizujemy córce która kończy 6 lat urodziny w fajnym miejscu z animatorami i ogólnie zabawą. Takoe porządne urodziny dla całej klasy bo do tej pory to były małe urodziny dla rodziny i znajomych.
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie
Tylko… z całej klasy zgłosiła się jedna rodzina potwierdzająca udział…
Urodziny w piątek 8 listopada na ok 20- max25 dzieci z klasy…
Nie

ProtossTassadar +89

źródło: comment_taNxUJcEs4W88PQedie3ZMzDHFoHOaoK.jpg
PobierzTo ostatnia moja przygoda z tzw craftem wylałem do kibla i poszedłem po czteropak Lecha za czteropak zapłaciłem tyle samo co za tamtego crafta xd cztery piwa za jedno czacie
@mikw: Pils też może być kraftowy.
Ale po pierwsze, w większości "sklepowe", łatwo dostępne crafty to dość ciężkie i mułowate gatunki. Do tego dość monotematyczne- pale ale odmienione przez wszystkie przypadki. Nawet o amber ale'a trudno.
A po drugie, craftowy pils kosztuje krotność takiego chociażby pilsnera urquella, o jakiejś poczciwej Perle nie mówiąc. Pominę tylko porównania do lechów czy innych carlsbergów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A nie wiem,
Argus też ma "jakiś" smak. I gdyby miał etykietkę "Browar Koczkodan" i kosztował 15 zeta, to dla wielu byłby to smak bogactwa i wyśmienitego, kraftowego piwa. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
(ಠ‸ಠ)
pij ze szklanki, a nie z gwinta. (✌ ゚ ∀ ゚
źródło: comment_cEzXEcYOWxifON0Txx65gtZQqgYo6rVn.jpg
Pobierz