Wpis z mikrobloga

Widze ze wszyscy d-----------e sie do Daniela , ze nie zrobil tego , tamtego , przeciez kazdy z was , ktory tak jest zdenerwowany lub oszukany ( nie wiem czym ) moze samemu odpalic live i chlej z kolegami lub sam , zachowuj sie glosno , to bedziesz miec to samo co u Daniela (policja , mandaty , sasiedzi w-------i) , nie popieram Daniela co robi , nie licze mu kasy bo sam mu nie wysylam , ale tez nie oceniam ludzi ktorzy mu wysylaja ,dlatego sie tu udzielilem bo jak widze non stop wpisy ze Daniel to i tamto to krew mnie zalewa, bystrzak taki siedzi w domku gdzies na wsi , machonek to samo , gdy by mieszkali w jakims bloku lud domu tak jak Daniel to glowno by zrobili , dlaczego , poniewaz posrali by sie w gacie jak by mieli non stop policje na glowie o Rafonixie nie bede pisal bo szkoda klawiatury na tego bohatera , a tak nawiasem to licze sobie troche wiosen i powiem wam tak , ze gdy nie bylo internetu , tel.kom. to wtedy byly prawdzwe dymy to tyle , wesolego lanego poniedzialku zycze
#danielmagical
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wielkiszu2018: Spacje dajemy po przecinku, nie przed i po. Jako ktoś, kto "liczy sobie troche wiosen", mógłbyś takie rzeczy wiedzieć( ͡° ʖ̯ ͡°) a tak poza tym, Gruby obiecuje rzeczy, a potem ich nie robi. To są główne zarzuty co do niego.
  • Odpowiedz
  • 0
@phortis jestem na tych tagach od początku istnienia, a Ty jesteś jedną z tych gimbozielonek, które zepsuły klimat jaki tutaj panował. Wy tylko podpuszczacie i nakręcacie tutaj ludzi do wojenek i dram.
  • Odpowiedz
@Key96: oho... pan wielce dojrzały z pokolenia Coca-Coli zamierza rozstawiać wszystkich po kątach haha
Wytrzyj monitor i zmień majtki, bo z wrażenia musiałeś się popluć i posrać :v
  • Odpowiedz