Aktywne Wpisy

Tomek3322 +3
Szukałem dzisiaj pół dnia mechanika samochodowego, który podjąłby się naprawy silnika.
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie
Opisałem problem - brak kompresji na 1 cylindrze - bo kupiłem sobie zestaw z Allegro i sam sobie zmierzyłem.
Oczekiwałem konkretnej naprawy, polegającej na zdjęciu głowicy i wymianie zaworów w niej, lub w razie większych szkód remontu kapitalnego silnika. Większość odpowiedzi to było: silnik śmieć, przywieź silnik to ci wymienimy, stare auto - szukaj innego, termin najwcześniej na listopad.
Mam wrażenie

Jaka okolica dobra do zamieszkania (najem)? Rozważam przeprowadzkę do Warszawy, dotąd myślałem tylko o centralnych dzielnicach, najlepiej jak najbliżej centrum typu Żoliborz albo samo Śródmieście, ale w sumie jest rower miejski, jest metro, więc pewnie mógłbym mieszkać gdzieś dalej, ale chyba jednak centralne dzielnice: poza wymienionymi wyżej Wola, Ochota, Mokotów, ewentualnie jakieś bliskie Bielany czy coś. Kwestie dla mnie kluczowe:
- dość rozwinięta gastronomia, nie musi być równie bogata co w Śródmieściu,
- dość rozwinięta gastronomia, nie musi być równie bogata co w Śródmieściu,
źródło: mapa-dzielnic-warszawy
Pobierz

#rafatus
źródło: comment_uwRc8betZgSamzRpWPjnjydzH2xyhpV0.jpg
Pobierz