Aktywne Wpisy
agareas +118
Czekałem rok że studiami, żeby iść na nie z dziewczyną, która dopiero w tym roku zdała maturę...
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Błagała żebym czekał, żebym nie szedł sam, że pójdziemy za rok razem na zaoczne.
Poczekałem i co?
Tymczasem dowiedziałem się, że bez mojej wiedzy zapisała się już na dziennie całkowicie gdzie indziej.
Właśnie do niej jadę jej podziękować.
#zwiazki #przegryw
Viado +3
Jakie jest wasze auto marzeń gdybyście mieli 200k gotówki i coś mieli teraz brać nowego z salonu?
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Ja zaczynam: Cupra Fermentor w dieslu 2.0 TDI 150 KM z 7 biegowym automatem w lakierze petrol blue matt.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #samochody #cupra #fermentor
Nie przelewa się tam u nich, ale uzbierali 1200 zł na jakiś biedakomputer.
Zainspirowany filmem z kanału dobreprogramy na youtube, powiedziałem żeby mi dali 400 zł, a ja im załatwię dobrą maszynę.
No i teraz kuzyn od Zająca dostanie kompa, który wyciąga ok. 50 fps na ultra w Wiedźminie 3, którego skompletowałem za ok. 850 zł.
Specjalnie wszystkie bebechy wrzuciłem do mojej starej, beżowej obudowy, żeby myślał, że daję mu swojego starego złoma XDD
Części, jakby ktoś pytał, to GTX 770 wyrwany za 400 zł na OLX, 8 gb ram i i5-3570 z płytą główną za 350 zł. Dysk 500 gb został mi stary po upgrejdzie mojego kompa, więc jest za darmo.
Młody się nieźle zdziwi, jak zobaczy na "starym złomie" zainstalowanego i chodzącego płynnie Wiedźmina 3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#czujedobrzeczlowiek #pcmasterrace #chwalesie #gry #cebuladeals #oswiadczenie
@Robocovo: A skąd on ma wiedzieć ile kosztował komputer?
A nawet jeśli się będą z niego śmiali, to takim gówniakom nikt nie kupuje najnowszych podzespołów, więc oni go będą mieli za kłamcę, a on będzie sobie grał w 60 klatkach na średnio-wysokich ustawieniach w Wiedźmina
No chyba, że chodzi o granie w produkcję sprzedawane na torrentach ;-)
@Lawrence_z_Arabii: przy gtx770 to chyba jakaś low rozdziałka, żeby mieć stabilne 50FPS.
@Wojtas9: Może miałeś zasyfionego kompa? No i jaka rozdzielczość? Bo ja sprawdzałem na 1280×720, czyli 720p. W 1080p byłoby znacznie mniej.
Może procesor za słaby? Bo
@RevulsioN: CD-Action + gog + promocje na Steam, gdzie ostatnio był wiedźmin 2 za 5 zł i jest naprawdę w co pograć. Wierz mi ( ͡
@miesnakrowa: sprawdzałem na zwykłym HD, czyli 720p.
@Coolek: Wiedzą, że musiałem dołożyć coś od siebie i długo kombinować.
@callmemiro: Niech się dzieciak uczy, że dziad radzący Wiedźmina 3 w 60 klatkach na wysokich ustawieniach jest lepszy niż bajerancki komp, na którym ta gra chodzi w 20 klatkach.
Jak będzie chciał, to ją sobie wymieni.
@Wojtas9: Sprawdzałem w nocy we wiosce pod novigradem. Trzymało się tych 45-50 klatek.
Tyle, że jak coś, to miałem wyłączone Nvidia HairWorks, więc może to taką różnicę dawało.
Nawet screena mam, bo ziomkowi wysyłałem, też nie mógł uwierzyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Coolek: To im powiem, żeby #!$%@?. Asertywność to podstawa szczęśliwego życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zortabla_rt: Temperatury są dobre, max 75-80 stopni na karcie.