Aktywne Wpisy

tojapaweu +147
Lista samochodów, którymi jedzie Janusz - niedzielny kierowca albo dziadek z refleksem slow-motion.
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Beszczebelny +368
Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz

Jak szukać "oryginalnych" perfum na aliexpres? Wpisałem "sauvage" i nic mi nie znalazło :(
źródło: comment_1J59WdA5GHePkHkXCbtu04KCo2DTJWGk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Są ukryte aukcje, ale też jest bardzo mało
Z tego co kiedyś oglądałam to takie podróby chodziły po około 100 zł
Są dostępne podróbki perfum na aliexpress
@R4vPL: Gdzie się nie spotkałeś z podróbkami? Na ali? Zapewniam cię, że pojawiają się od czasu do czasu na ukrytych przed wzrokiem ciekawskich aukcjach.
Perfumy to produkt akcyzowy. Nie opłaca się kupować spoza EWG
@dzieju41: Chyba już nie wrzucają nowych ofert ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@LisiaRumba: Mam tego Sauvage kupowanego w Sephora ale jest tak nietrwały, że głowa mała. Już tu kiedyś nawet wrzucałem foty tego mojego flakonu czy nie jest to jakaś podróba. Tak że nie polecam.
@LisiaRumba: Niby podobne, ale znowu wg recenzji na YT Jeremy Fragnances to Prada jest mniej trwała.
@LisiaRumba: Właśnie, że nie. Zawsze najpierw sprawdzam w Sephorze lub Douglasie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zanim kupiłem Sauvage ze trzy razy się nim psikałem, w trzech różnych perfumeriach, tak fajnie i długo się utrzymywał a ten kupiony to nie to samo.