Aktywne Wpisy

Wujek_Fester +110
Cześć Mirki,
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
TLDR: Producent komputera użył do montażu wygiętego chłodzenia komputera i stosuje staropolską spychologię. Wiem że nic nie wskóram , nie mam czasu na przepychanie się o 120PLN za uszkodzone chłodzenie procesora - ale chcę Was przestrzec przed zakupami sprzętu od tego producenta. Jak chcecie kupić komputer, skierujcie uwagę na innych producentów niż MadDog. Historia i dokumentacja poniżej.
-----
Spotkało mnie to co spotyka wiele osób kupujących w polskich sklepach. Jak to niestety często
źródło: PXL_20241108_134106190.MP
Pobierz
JoeGlodomor +213
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tesla
źródło: comment_aKEoka3v9Bg0RvpfNWQl12asMfBZbAdi.jpg
Pobierz@tomaszektomaszek: ???
https://www.bmw.pl/pl/topics/fascination-bmw/electromobility/samochody-bmw-edrive.html
@DaemonKazoom: Nie widać aby były podłączone, ale te bmw z prawej raczej hybryda plug in.
źródło: comment_BiKDmB28yBIR7VWz5dbZ0TfD3katAwAo.jpg
Pobierzusuń teraz grzecznie konto