Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ztakisam +86
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

tutaj też brama Hormann ALR ,ale z innym wypełnieniem
#architektura #design #hormann
standardowa LPU F42 (powiedzmy )5000x2125 z napędem i montażem to tak +/- 8000 PLN,
ALR pod wypełnienie to ok. 25k PLN + wypełnienie.
Nie no spoko rozwiązanie - jak jest się Brucem Wayne'm lub Tonym Starkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak wrócę do domu to sprawdzę czy są i jak coś to wrzucę tutaj i zawołam.
A tak z ciekawości : planujesz zakup takiej bramy ? Bo jeśli interesuje Cię brama drewniana to Hormann też ma takie w sprzedaży . Są droższe od bram stalowych ,ale też mają swój urok.