Aktywne Wpisy

Panitsch +79
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz
Turpizm 0

#narty #gory #pytanie #kiciochpyta
Jak będziesz wjakims sklepie czy przeglądał ogłoszenia nie szukaj nart dla początkujących. Śmiało bież dla średnio zaawansowanych albo nawet zaawansowanych. Na początku nie poczujesz różnicy, a po roku dwóch nie będziesz musiał wymieniać.
Pamiętaj też że od własnych nart ważniejsze są własne buty.
@melba: narty mogą być uzywane, za to buty wolę droższe i porzadne. Dzięki za odpowiedź. :)
Jedynie to raczej omijaj buty z grupy RACE i jak coś to przełącznik ski/walk to spoko sprawa (np. w Salomon QST).
No byłyby może, szczerze powiedziawszy nie wyglądają na bardzo ściachane. Generalnie - wiadomo, botek się wygniata no i kwestie higieniczne.
@pawel_je: Nie do końca, obecnie są nawet 2-klamrowe i dają rade. Np taki Salomon QSR PRO 130, uwierz mi nic tym butom nie brakuje :) A zdarza się że jeżdżę nimi z komórkowymi SL :)
Jak jesteś z Krakowa to uderzaj do Dobrenarty w Modlniczce i SKID ul swobody 4 (koło hotelu Forum). W jednym i drugim