Aktywne Wpisy
Goronco +857
theOstry +45
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Mirki, jest problem.
Stara znajoma, która kiedyś mi się podobała odezwała się ostatnio. Z reguły traktowaliśmy się jako znajomi, koledzy, ale ostatnio jej strasznie #!$%@?ło. Twierdzi, że widzi we mnie teraz kogoś wspaniałego, że jestem przystojny, podniecam ją itp.
Wysłała nudeski, i fakt faktem całkiem spoko że tak jej mokro na mnie, ale zarówno ja jak i ona mamy kogoś, i powiedziałem jej, że nic z tego nie będzie, bo nie mam zamiaru zachwiać swojego jak i jej związku dla jednego bolcowania bo jej się odechce.
Ona napiera, że kiedyś mnie odrzuciła (jakieś 5 lat temu) a teraz ja to robię i to z mojej strony słabo, że teraz nie korzystam z okazji.
Napiera, i napierać będzie.
Mimo wszystko wiem, że zrobiłem dobrze, i nie zamierzam tego kontynuować, chociaż zastanawiam się, czy dalsza znajomość ma sens? jakby o tym zapomnieć i dalej traktować się tylko jako znajomi? Co myślicie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Komentarz usunięty przez moderatora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: akado}
@AnonimoweMirkoWyznania: heh
Zaakceptował: akado}
@AnonimoweMirkoWyznania: To znaczy, że nie ma szacunku do Ciebie, skoro nie reaguje na słowo "nie". Do innych zresztą też, skoro z pełną świadomością chce zdradzić swojego faceta i namówić do zdrady także Ciebie.
Chcesz być marionetką w jej rękach, utrzymuj znajomość dalej. Chcesz jej utrzeć nosa i pokazać, że nie jest pępkiem świata oraz zachować swój związek - odetnij się od tej toksycznej kobiety.