Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +224
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
MikSob1985 +102
Dzień dobry :)
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
źródło: temp_file4137866449405802892
Pobierz

To mój ostatni dekant Aventusa, naprawdę szkoda mi kasy na odlewki 50ml za prawie 300PLN, skoro mam ten sam sok (dla mnie 95% podobieństwa) za duuużo niższy hajs.
Jedyna różnica, to cytrynowe otwarcie, ale to trwa może maksymalnie 20-25min.
Rozwija się tak samo pięknie jak Aventus, projekcja trwająca do 4h, no i trzyma spokojnie 12h.
Dziękuję Pan Al' Haramain. #perfumy
P.S. Nie byłem przekonany, że faktycznie jest najlepszym klonem, ale za 117PLN musiałem to sprawdzić xD
źródło: comment_UQPOduDNEUXq0Aaza5xWblx90JSwZkNQ.jpg
PobierzNie wiem dlaczego to taki wielki dil. To jest o tyle p------e, że w języku francuskim istnieje pojedyncza libcza - le parfum i liczba mnoga - les perfumes. Tylko w polskim musieli coś p-----ć ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora