Wpis z mikrobloga

• 23
Tak więc jestem po 3 dniach testów, porównań, pytań o opinie etc.

To mój ostatni dekant Aventusa, naprawdę szkoda mi kasy na odlewki 50ml za prawie 300PLN, skoro mam ten sam sok (dla mnie 95% podobieństwa) za duuużo niższy hajs.
Jedyna różnica, to cytrynowe otwarcie, ale to trwa może maksymalnie 20-25min.
Rozwija się tak samo pięknie jak Aventus, projekcja trwająca do 4h, no i trzyma spokojnie 12h.

Dziękuję Pan Al' Haramain. #perfumy

P.S. Nie byłem przekonany, że faktycznie jest najlepszym klonem, ale za 117PLN musiałem to sprawdzić xD
m____k - Tak więc jestem po 3 dniach testów, porównań, pytań o opinie etc.

To mój os...

źródło: comment_UQPOduDNEUXq0Aaza5xWblx90JSwZkNQ.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m____k: Ja się cieszę, że nie działa na mnie magia Aventusa, kupiłem 8~ml kilka miesięcy temu i trzymam tylko, żeby sprawdzić na wiosnę. Jedyne co mnie tam kupuje to ta naturalność i jakość składników. Więc mój portfel raczej bezpieczny ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co do ceny, to strasznie przepłacałeś, co jakiś czas są na perfuforum rozbiórki po 3.95~
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Onifai: ja za to jestem fanem tego zapachu. Nie marki, loga czy ekstra buteleczki. Zapachu. Dlatego jeżeli mogę kupić taniej, to jestem jeszcze większym.
  • Odpowiedz
@m____k: U mnie już niedługo się okaże, może wiosna obudzi czar tego zapachu, nie mówię, że mi się nie podoba, ale jak coś to też bardziej skłaniam się ku l'aventure albo CDNI.
  • Odpowiedz
Mireczki chce kupić jakiś nowy zapach. Jestem fanem Lacoste essential oraz refresh i coś podobnego bym chciał, może bardziej w kierunku refresh. Możecie polecić coś do 200 cbln za 100, mniej więcej
#perfumy
  • Odpowiedz
Nie rozumiałem, nie rozumiem i nie zrozumiem hypu na aventusa. No chyba, że jedynym wyznacznikiem ma być sztucznie podbita cena jako synonimem bogactwa to wtedy jak najbardziej. Ja tam osobiście też polecam L´Aventure i znam ciekawsze, lepsze i sprawiające więcej frajdy sposoby na wydanie 1200cbl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FLAC: z loginem i avatarem FLAC kojarzącym się z lepsza jakością muzyki, trafny komentarz :P

Ja chyba jestem totalnym plebsem, bo z psikalem się tym aventusem i nie ogarniam w czym tkwi sekret, że tyle osób się tym podncieca, w sensie, jest mi obojętny ten perfum.
  • Odpowiedz
@freeshooter: Jeśli za cenę przyjąć 1ml ok. 4zł i zakup mniejszej ilości, to nawet akceptowalne, bo bardzo przyjemny i naturalny zapach. Teraz nic szczególnego może, ale w cieplejszy, lekko wietrzny i słoneczny dzień, pasuje idealnie. Cena jest podbita popytem, a nie sztucznie. Na ile racjonalnym, to inna kwestia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podobnie ciekawa kompozycja (słodkawe owoce plus poważniejsza baza) to Tom Ford Tuscan Leather za
  • Odpowiedz