Wpis z mikrobloga

Przede wszystkim chciała, by potencjalny partner nie patrzył na nią przez pryzmat tego, że jest aktorką, by nie wiedział kim jest.

@Tajch:
Ja jestem Polakiem i nie wiem kim jest ta kobieta xD. Ale nie jestem akurat zainteresowany. Jej strata.
  • Odpowiedz
@Tajch: To może wrzuć cały wywiad. Przeczytałem to w Newsweeku. Takiego robienia idiotów z czytelników dawno nie widziałem. Partner tej aktorki twierdził, że jego dziadka do AK nie chcieli przyjąć, bo był Żydem, a na pytanie wcześniej opowiedział jak to jego dziadek walczył po stronie komunistów w Hiszpanii...
  • Odpowiedz
@mojwa: @Tajch: "Przede wszystkim chciała, by potencjalny partner nie patrzył na nią przez pryzmat tego, że jest aktorką, by nie wiedział kim jest."

Oczywiście to jej wybór, ale te słowa to czysta hipokryzja. "Jak można dyskryminować kogoś za pochodzenie" / "Tylko nie Polaka" xD

Wszystko można odpowiednio pokrętnie argumentować. Przecież Ci, którzy nie chcą kogoś innej rasy za partnera, też mają swoje argumenty. FUCK LOGIC, ja mogę, a
  • Odpowiedz
@zlotypiachnaplazy: wycięte odpowiednie cytaty bez konkretnego źródła prócz nic nie mówiącego albo <Żelazna Logika> i obrazek dla prawaka jest jak się patrzy. Prawak nie musi myśleć, nic szukać, sam doszukiwać się prawdy. Ma sobie śmieszny obrazek na którym rzekomy lewak jest zaorany i tyle, nic więcej mu do szczęścia nie trzeba xD
  • Odpowiedz