@jadebowiemzewarto: ja odwiedzam tylko, żeby czasem wstawić ten autorski mem a serial od początku był do d--y i zawsze oglądałem go dopiero jak obejrzałem wszystko inne i już nic nie było do oglądania, a potem pojawił się Netflix i rozwiązał ten problem
@bizonsky: @JaLurek: no cóż nie dziwię się, że mam was na czarnolisto. Zwłaszcza Ty @bizonsky widzę, że ostro się rozkręciłeś w komentarzach. Wiesz, że za nadużywanie wulgarnego języka grozi ban na 1-3 mieiisące?
@jadebowiemzewarto: no i 100% racji, hejterzy tego serialu nie mogą przeżyć, że ktoś go lubi. Zatem KOCHAM ten serial, uwielbiam go, jest sensem mojego życia w małym ale ważnym stopniu ( ͡
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
źródło: comment_i2AZ3dSCxLEl1MQBbRb65yyrCDPlLPQ9.jpg
Pobierza serial od początku był do d--y i zawsze oglądałem go dopiero jak obejrzałem wszystko inne i już nic nie było do oglądania, a potem pojawił się Netflix i rozwiązał ten problem
źródło: comment_TK5jTYVoy8biWXFGJbfuigkT92WUoQrK.jpg
Pobierz@jadebowiemzewarto: no i 100% racji, hejterzy tego serialu nie mogą przeżyć, że ktoś go lubi. Zatem KOCHAM ten serial, uwielbiam go, jest sensem mojego życia w małym ale ważnym stopniu ( ͡